Odraz sofisticiranosti: Viktoija Bekam u beloj haljini od svile koja lako može postati venčanica

Kada urednik britanskog Vogue-a, Edvard Eninful, proslavlja 50-ti rođendan, dobra zabava, na kojoj će se naći svetske zvezde sa A-liste, zagarantovana je. Viktorija Bekam postarala se da svojim outfitom doprinese veličini događaja, birajući predivnu belu haljinu od svile, koja bi apsolutno mogla da parira nekim od najsofisticiranijih venčanica.

Slip haljinu tankih bretela i V izreza, krasili su detalji u vidu vezenih cvetova u predelu dekoltea spuštajući se bočno do kuka. Delikatan dizajn koji je pratio siluetu, širio se prišivenim rubom u donjem delu suknje, elegantno pokrivajući pod.

Za beauty look, Viktorija je odabrala da podigne kosu u punđu ostavljajući prednje pramenove slobodno da padaju, dok su sandale sa potpeticom idealan par za kompletiranje ovog izgleda.

Kako se Dejvid Bekam trenutno nalazi na skijanju (što ga je sprečilo da prisustvuje proslavi), 47-godišnjoj dizajnerki društvo su pravili prijatelji. Pored gospođe Bekam, zabavi je prisustvovalo oko 300 zvanica među kojima su bili i Kejt Mos, Naomi Kembel, Leonardo di Kaprio, Donaleta Versaće… Sam urednik pohvalio se slikom iz poznatog londonskog restorana gde je sve počelo… Posetite našu galeriju za potpuni utisak izgleda i događaja.

Foto: Profimedia, Instagram

Priredila: T.Mišović