Ili ih volite ili mrzite – kargo pantalone su se vratile

Kargo pantalone nisu omiljene mnogim ženama, ali interesovanje 2021. godine u eri Y2K mode, definitivno je dalo funkcionalnim pantalonama novi život.

Britansko vojno osoblje prvi put je nosilo ove pantalone ranih 90-ih i od tada su postale usko povezane sa praktičnim zanimanjima koja ne brinu za ultramoderne uniforme. Pantalone pružaju udobnost, praktičnost svojim dizajnom koji ne odvraća pažnju i koji uključuje dva velika džepa na bokovima butina. Međutim, modni svet nikada ne odstupa od izazova, a poslednjih godina, ponovna otkrića klasičnih kargo pantalona prikazale su mnoge zvezde.

Na primer, Isabel Marant i Givenchy usavršili su sopstvene verzije, a stil niskog struka koji je bio aktuelan u ranim 2000-im je ponovo oživljen. Danas su vintage kargo pantalone popularne i vrlo tražene.

Vreme je da pronađete svoje stare kargo pantalone i obučete ih sa potpeticama u stilu Keri Bredšo ili se inspirišete satjlingom Bele Hadid i kombinujete ih sa omiljenim patikama.

Od vojnih uniformi do luksuznih komada, evolucija kargo pantalona ukazuje na to kako je modno carstvo prihvatilo funkcionalnost.

Pogledajte kako zvezde stilizuju kargo pantalone 2021. godine.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RUBY LYN (@rubylyn_)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @frankiebstark

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @heavn

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RUBY LYN (@rubylyn_)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)