Zbog ovog događaja srpske zvezde otišle su do Splita

Zvanice su uživale u očaravajućem prostoru splitskog Mistral Beach bara koji je samo za ovu priliku bio pretvoren u…

Brend koji je oličenje autentičnosti, slobode i urbanog duha organizovao je u petak nezaboravnu HUGO žurku kojoj su prisustvovale mnogobrojne poznate poput fotografa Dušana Petrovića, influensera Dunje Jovanić, Frana Lauša, Elene Dizdar, manekena Sandy Bogovca i brojnih drugih predstavnika iz sveta mode, kulture, umetnosti i šou-biznisa. 

Dušan Petrović

Dunja Jovanić

Hugo Split

Nabilah

Zvanice su uživale u očaravajućem prostoru splitskog Mistral Beach bara koji je samo za ovu priliku bio pretvoren u pravi HUGO raj prepun detalja u crnoj, crvenoj i beloj boji. Gosti su imali priliku da u okviru body art punkta dobiju privremenu tetovažu ili podignu look na viši nivo uz cool pletenice. 

Hugo Split

Polina Meixner, Luciano Plazibat 

Erupciju pozitivne energije izazvala je zvezda internacionalne klupske scene Burak Yeter, poznat po globalnom hit singlu Tuesday.

DJ Burak Yeter

Kao uvod u žurku koja je podigla modnu temperaturu na maksimum, dvadeset poznatih influensera tokom popodneva uživalo je u krstarenju po okolnim ostrvima, dok je poznati DJ dvojac Vanillaz svojim setom kreirao pravu party atmosferu na brodu. 

Nabilah, Elena Dizdar, Sandy Bogavac

Marko Bošnjak

Modni događaj sezone organizovan je u čast novih HUGO prodavnica koje su otvorene sredinom leta u šoping centrima Ušće i Mall of Split.

Radnje se odlikuju autentičnim enterijerom kojim dominiraju čiste, ravne linije, a kombinacija hladnih tonova i detalja u crvenoj boji doprinosi i neponovljivom šoping iskustvu.

Nove nezaobilazne adrese za sve ljubitelje ulične mode prepune su jesenjih komada koji omogućavaju svakom pojedincu da izrazi svoju individualnost i bude ono što jeste.

Tekst: Promo

Foto: Damira Kalajzić