grazia

Vesti

Zavirite u sezonske butike brenda Chanel

Kapri! Sen-Trope! Bodrum! Chanel će letovati na tri različite lokacije ovog leta.

Od kraja juna pa sve do oktobra, ekskluzivni sezonski butici pozivaju nas da zavirimo u svet modne kuće Chanel, njene šifre i inspiracije.

Uz obnovljene elemente dekora i vedar letnji ambijent, tri vruće tačke prikazivaće kolekciju Ready-to-Wear proleće/leto 2020, raskošnu kolekciju Cambon Metiers Paris-31, kao i COCO BEACH DE CHANEL.

Ikonični sat J12 koji slavi 20. godišnjicu biće dostupan u buticima Capri i Saint-Tropez, kao i modeli Première i BOY·FRIEND.

Kapri

Butik Chanel smešten je u srcu očaravajućeg ostrva Kapri, nekoliko koraka od slikovite Via Camerelle. Po ulasku posetioce dočekuje atraktivna terasa koju ističu kombinacija mediteranskog lišća i cvet bugenvileje. Unutrašnja prirodna svetlost obiluje efektom koji se povećava reflektivnim zidovima od ogledala upotpunjenim mekim i ženstvenim bojama. Oko odmah privlači impozantna plafonska svetiljka, komad koji evocira amblematično stepenište Cambona 31 rue u Parizu. CHANEL-ov sezonski butik u Kapriju biće otvoren od 22. juna do 11. oktobra 2020. godine.

Sen-Trope

Gradska kuća La Mistralee, koja se nalazi u centru Sen Tropea, već više od deset godina pozdravlja letnji butik CHANEL. Ove sezone sunčani tonovi oslikavaju čitav butik. Atmosfera je postavljena kamenim podom u mnoštvu ružičastih i narandžastih tonova. Prvi prostor u plavim nijansama otkriva izbor kožne galanterije, naočara, parfema i kozmetike. Veliki salon sa vedrim letnjim ambijentom ukrašen je tapetama u boji. Niz kamenih klupa prekrivenih platnom i baršunastim jastucima vodi klijente do drugog salona, inspirisanog 31 rue Cambonom u Parizu.

U znak priznanja jednog od simbola Mademoiselle Chanel, snopovi pšenice su postavljeni u svakom prostoru. U vrtu u senci palmi i drugih mediteranskih biljaka, bazen i elegantne fotelje podstiču lagodnu letnju atmosferu. Nekoliko koraka dalje, kuća na bazenu ukrašena je CHANEL-ovim amblematičnim dvobojnim bež i crnim tonovima. Sezonski butik CHANEL-a u Srn-Tropeu biće otvoren do 25. oktobra 2020. godine.

Bodrum

Smeštena u bujnim baštama hotela Mandarin Oriental, upečatljiva pravougaona konstrukcija je urezana u čistim arhitektonskim linijama koje podsećaju na grafičke, moderne šifre brenda CHANEL. Dizajn sastavljen od lokalnog kamenja, drveta i stakla ima široku staklenu fasadu koja omogućava lak prelazak iz enterijera u eksterijer. Velika vrata se otvaraju prema balkonu sa jedne strane, a druga terasa je opremljena raskošnim sofama, s pogledom na bazen. CHANEL-ov sezonski butik u Bodrumu otvoren je od 29. juna do 31. avgusta 2020. godine.

 

 

 

Pročitajte još

Povezane teme

Easy Chic

11 koraka za savršeno zimsko oblačenje

Zima je sezona kada vremenske (ne)prilike najviše diktiraju vaše oblačenje. Pošto želite da budete sigurni predstavljamo vam spisak pouzdanih i klasičnih komada koji će vam olakša...

Stil dana

Menhetn kao modna pista: Novi dan, novi izgled Emili Ratajkovski

I dok šeta psa, manekenka je besprekorno stilizovana.

Vesti

6 vodećih trendova za 2023. koje poznate ličnosti već nose

Ostavite ekspertima da prvi usvajaju nove stilove.

Stil dana

Perfektno obučena i kad ide u šoping: Kejti Holms kraljica ležernosti

Glumica je u jednostavnoj, ali veoma elegantnoj kombinaciji šopingovala u Njujorku.

Inspiracija

5 načina da nosite perjane jakne po uzoru na IT devojke

Hlado vreme znači samo jedno – slojevito oblačenje i jakna napunjena perijem