Zavirite u novi Gucci butik na Mikonosu

U srcu ostrva vetrova, posebno u gradu Mikonosu, kuća Gucci otvara svoj novi butik sa kikladskom estetikom i svim najnovijim modnim novitetima, pozivajući nas da iskusimo iskustvo kupovine na ostrvu.

Novi impresivni Gucci butik savršeno se usklađuje sa aromom ostrva, luksuzan je, ali i vrlo prijatan. Dizajn enterijera očarava kikladskom jednostavnošću, ostavljajući kreacijama kuće vodeću ulogu. Potpuno beli zidovi jedinstveno se vezuju za nameštaj od ratana, vintage orijentalne prostirke i impresivne biljke na otvorenom koje daju osećaj džungle.

Mikonos je neprekidno apsolutna modna destinacija leta i brendirani butici vodećih kuća neprestano podižu lestvicu u kupovini. U prostoru novog Gucci butika koji prelazi 216 kvadratnih metara otkrićete konfekcijske kreacije kuće iz ženske i muške kolekcije, priželjkivane Gucci torbe, cipele, sjajni nakit i dodatke kuća, i naravno seriju Mikonos.

Osnovan u Firenci 1921. godine, Gucci je poznat po kvalitetu, inovacijama i italijanskoj izradi koji prate njegove kreacije do danas.

Novi Gucci butik možete otkriti u ulici Meletopoulou 7, u gradu Mikonos, dok ćete Gucci butik naći i u naselju Nammos.