Zimske saputnice – Vanvremenski komad koji ne izlazi iz mode

Decembarski dani su nam na pragu a kada se temperature dovoljno spuste, pravo je vreme za odabir adekvatne zimske jakne koja je neizostavna stavka svakog  stajliš zimskog outfita.

Kao apsolutni hit zimske sezone, predstavljaju savršen dodatak kako kežual tako i, za one smelije, elegantnim kombinacijama. I ako su na modnu scenu ušetale kao jedostavan jednobojni komad, u poslednje vreme modni trendovi nude nam savršene oversize, modele u pastelnim i jarkim bojama, ili one duže. Zajedno predstavljaju savršen balans izmedju stila i praktičnosti.

Osim što greju, pružaju nam lakoću i slobodu pokreta. U njima se jednostavno osećamo dobro. Takođe, muškarci koji vode računa o svom izgledu odabirom adekvatne zimske jakne uz minimalne napore mogu izgledati stilizovano.

Ono što nas svakako raduje je povratak MONT brenda koji je obeležio jednu epohu, a modni tim Grazia magazina vam predstavlja modele iz aktuelne kolekcije uz pomoć kojih ćete kreirati jedinstven stil i savršen outfit. Modele iz najnovije kolekcije možete naći u Sport Vision prodavnicama širom Srbije kao i u Sport Vision online shop-u sportvision.rs.

Photo: Promo