Život po zlatnim pravilima: Selin Dion u legendarnom Mugler bodiju

Selin Dion je još jednom dokazala svoj status modne ikone. Svoju strast prema modi je više puta potvrdila kako na ulicama Pariza tako i tokom svojih nastupa. Nedavno je kanadska pevačica na Instagramu podelila novu živopisnu sliku – na nekoliko kadrova pozirala je u metalnom Mugler bodi kombinezonu u kome više liči na seksi ratnicu.

Ovaj smeli i provokativni stajling iskorišćen je za naslovnicu njenog novog albuma „Courage“, a stilista je bio njen bliski prijatelj Pepe Munoz.

Na videu koji je snimljen iza kulisa možete videti kako bodi izgleda i koliko se umetnica u njemu oseća samouvereno.

Ovaj futuristički kombinezon kreirao je Tjeri Migler 1995. godine. Dizajner je bodi predstavio na legendarnoj reviji Mugler Couture jesen/zima 1995/96, koji je bio posvećen 20. godišnjici njegove karijere.

Dizajner je, naime, ovaj bodi posvetio nemačkoj vrhunskoj manekenki Nađi Auerman koja je imala najduže noge. Trinaest godina kasnije, ova legendarna stvar ponovo je privukla pažnju. Godine 2008, Bijonse se pojavila u istom zlatnom bodiju u spotu Sweet Dreams. Krajem 2019. godine ljubitelji Muglerove kreativnosti ponovo su videli bodi, ali ovaj put na top-modelu Irini Šajk, koja se u njemu pojavila na naslovnici magazina 7Hollywood.