Život posle Melanije: Kraljica Leticija podseća na stajling u kom je posetila Belu kuću

Crveno, zbogom! Nova omiljena boja kraljica je ružičasta.

Niz zvaničnih događaja za špansku kraljevsku porodicu se nastavlja, što neopisivo prija njenim fanovima koji pomno prate stajlinge elegantne kraljice. Nova poseta – poslednji dan Santander WomenNOW 2021 Forumau španskoj prestonici. I još jedna potvrda: Leticija uporno menja svoju omiljenu nijansu strasti, crvenu, novom omiljenom – ružičastom. Iako neobična za Njeno Veličanstvo, moderna ružičasta paleta postepeno dobija na zamahu u ormaru kraljice, ali haljina sa masivnim kopčama Michael Kors zaista je posebna i ima „istorijske korene“.

U ovoj haljini se prvi put pojavila 19. juna 2018. tokom „modnog dvoboja“ sa Melanijom Tramp u Beloj kući. Zanimljivo je da se bivša prva dama Sjedinjenih Država već godinu dana pre ovog sastanka pojavila u potpuno istoj odeći, ali samo u drugoj boji. Posle toga, Leticija, poznata po svom odgovornom odnosu prema garderobi, nosila je dva puta, pojavljujući se u ružičastoj haljini jednom godišnje – 2019. i 2020. godine.

Zanimljivo je da kraljica uvek ponavlja stajling u celini, ponavljajući i modne dodatke – posebno ružičaste cipele Magrit od antilopa i odgovarajuću torbu istog brenda.