Zlatan Ibrahimović zvezda je nove H&M MOVE kampanje

U društvu je mlade muzičke senzacije Raye.

Britanska kantautorka RAYE blista kao jedna od najsjajnijih zvezda na današnjoj muzičkoj sceni, i može se pohvaliti sa sedam top 20 singlova, 33 miliona slušalaca koji je mesečno slušaju na Spotify-u, nagradom Ivor Novello, višestrukim nominacijama za Brit Award, a rekorderka je i u pisanju za najveća imena industrije. Njen debitantski studijski album “My 21st Century Blues” izašao je početkom 2023, a singl sa albuma “Escapism” je dva puta platinast u Velikoj Britaniji, RIAA platinast u Sjedinjenim Američkim Državama i deset drugih teritorija, sa 1,05 milijardi kumulativnih strimova do danas.

Ovog januara, RAYE će udružiti snage sa H&M Move-om kako bi predstavila kolekciju za novu sezonu, neprimetno premošćujući svetove sporta i mode kroz moć muzike. Njeno partnerstvo sa H&M Move-om savršeno je u skladu sa misijom brenda, da pokrene ceo svet.

„Kada se H&M Move javio za ovo partnerstvo, osećala sam se uzbuđeno, počastvovano i dirnuto. Razmišljala sam o tome koliko je pokret bio važan u mom životu i kako su svima potrebni ti endorfini i to fizičko samopouzdanje. Osnažuje činjenica da poseduješ način na koji se krećeš“, kaže RAYE.

U kampanji, zvezda podiže svoje zagrevanje pre nastupa na viši nivo, vežbajući i plešući uz instrumentalnu verziju svog hita „Escapism“ dok je obučena u najnoviju aktivnu odeću. Hrabro dizajnirana i izrađena od H&M Move DriMove™ tkanine koja upija vlagu i ShapeMove™ tehnologije sa posebnom podrškom, aktivna odeća je podignuta na novi nivo, živahni glam, usklađen sa poznatom modnom estetikom pevačice.

„Stvarno verujem da je pokret za svakoga. Pokret je lek, kao što je i muzika, i to je ono čime se ja bavim. Pustim svoju muziku, i onda se nađem u bezbednom prostoru i jednostavno se prepustim slobodi i pokretu”, kaže RAYE.

*Intervju sa RAYE pogledajte ovde*

„Drago mi je što H&M Move može da inspiriše ljude širom sveta na angažovane načine kroz partnerstva sa vodećim svetskim umetnicima poput RAYE. Muzika je duboko povezana sa pokretom, kako god da se krećete, i to se lepo vidi u ovoj kampanji,” kaže Henrik Kroon, novoimenovani H&M Move generalni menadžer.

Promo