SCENA / Film

Film

Nešto lepo i od korone: Ben Stiler pomirio se sa suprugom nakon razvoda

Iako je pandemija presudila mnogim parovima, američkog glumaca Bena Stilera i njegovu bivšu suprugu, Kristin Tejlor, korona je uspela da spoji. Glumac, producent i reditelj, otkrio je to u velikm intervjuu za magazin Esquire, priznavši da je to najbolja stvar koja mu se dogodila u poslednje dve godine. U vreme početka pandemije i strogog karantina, par se dogovorio da se on preseli u kuću u kojoj su živeli bivša supruga i dvoje dece, dvadesetogodišnja Ela i sedamnaestogodišnji Kvinlin Dempsi, kako bi sa njima provodio više vremena.

– Bio je to divan period za sve nas. Neočekivano, ali ponovo smo zajedno i zbog toga smo veoma srećni. Počeli smo da poštujemo ono u čemu smo slični, kao i stvari u kojima smo različiti. Kad prihvatite sve to, uštedite mnogo energije. Prihvatite osobu onakvu kakva je i mnogo je više cenite. Ne možete terati nekog da se promeni umesto vas, rekao je Ben.

Par je bio u braku od 2000. do 2017, a iako nikada nisu  govorili o detaljima razvoda, čini se da su sada u boljim odnosima nego ikada. Zvezdu filmskih serijala “Noć u muzeju” i “Zoolander”, u periodu nakon razvoda javnost nije povezivala ni sa kim, kao ni njegovu suprugu, koja je takođe glumica. Stiler je u vrlo iskrenom intervjuu otkrio i to da trenutno priprema dokumentarni film o svojim pokojnim roditeljima, slavnim glumcima i komičarima Džeriju Stileru i En Miri. Ovaj komičarski dvojac proslavio se šezdesetih godina prošlog veka, a Džeri Stiler je svetsku slavu stekao igrajući u seriji “Sajnfeld”, kao Frenk Konstanca (otac Džordža Konstance) i kao ekscentrični Artur Spuner u seriji “Kralj Kvinsa”, dok mamu znamo kao Stivovu majku iz serije “Seks i grad“. 

Tekst: Jelena M.

Fotografije: Profimedia