grazia

Film

Biće zanimljivo: Gvinet Paltrov u novoj emisiji na Netflixu

Mini serija o tome kako život učiniti zanimljivijim i boljim!

Prvi put su razgovarali o mogućem pokretanju projekta u februaru prošle godine: na Internetu su se pojavile glasine o novoj emisiji zasnovanoj na projektu zdravog načina života Goop, a kasnije je Gvinet najavila potpisivanje ugovora sa internetskim gigantom Netflix.

Prošla je godina, a napokon je predstavljen trejler za „The Goob Lab“. Uzgred, ovo nije zabavna televizijska emisija ili igrani film, već dokumentarni film iz šest delova posvećen zdravlju, psihologiji, seksu i drugim duhovnim aspektima žena.

„Laboratorija Goop istražuje probleme koji se tiču svakog od nas. I tokom rada na ovom projektu pokušali smo da vam kažemo kako da uzmete sve iz života “, objašnjava Gvinet Paltrov. Emisija počinje 24. januara.

Projekt Goop glumica je pokrenula je 2008. godine. Sve je počelo sedmičnim biltenima na vebu o zdravlju, ishrani i pronalaženju. Međutim, Gvinet tu nije stala i ubrzo je pokrenula brend Goop, gde možete pronaći apsolutno sve: od nalepnicama koje povećavaju energiju do kozmetike, odeće, nameštaja, aditiva za hranu i svega što vaše srce poželi.

Preko 12 godina platforma za zdrav način života postala je carstvo. A, kako sama Gvinet izveštava, ona se neće zaustaviti i planira da razvije brend Goop u svim oblastima u bliskoj budućnosti.


 

Pročitajte još

Povezane teme

Film

Oskar 2022: Pogledajte odmah 10 filmova koji se smatraju favoritima

Naredna, 94. dodela Oskara zakazana je za 27. mart 2022. što je sasvim dovoljno vremena da se posvetimo otkrivanju novih naslova i navijanju za svoje favorite.

Film

Crveni tepih sa premijere novog domaćeg filma “Nebesa”

Neobična filmska alegorija Srđana Dragojevića je nakon svetske imala i svoju beogradsku premijeru.

Film

Srećan jubilarni 60. rođendan, Meg Rajan!

Tokom 90-ih, Meg Rajan je bila kraljica američkih romantičnih komedija.

Knjige

15 hit knjiga koje mi obožavamo, a kritičari ne mogu da smisle

Bestseleri koje vam književni eksperti nikada ne bi preporučili.

Film

Dvostruka premijera filma "Južni vetar 2": Miloš Biković i Jovana Stojiljković predvodili na crvenom tepihu

Premijerno prikazivanje drugog dela hit-filma "Južni vetar" pod nazivom "Ubrzanje" sinoć je privuklo veliku pažnju domaće javnosti.

Film

Premijera prvog dugometražnog filma o razvoju domaćih brendova

Marketing mreža, u saradnji sa dme.video produkcijom, snimila je prvi dugometražni dokumentarni film o razvoju domaćih brendova, pod nazivom "Kupili su vas zauvek".

Film

Leticija Kasta povodom nove uloge: Percepcija majke treba da se promeni

Glumica je govorila o okovima koji se pripisuju majčinstvu.

Film

Areta Frenklin: Glas za "Respect"

Igrani film o Areti Frenklin je stigao, a sama kraljica soula je, malo pred kraj, odabrala glumicu koja će je igrati. Da li je bila u pravu?

Film

Misija plavuše sa Harvarda: Kako je Riz Viterspun ponela titulu najbogatije i najmoćnije glumice

Riz Viterspun je majstor da napravi dobro iz loših okolnosti, što joj je donelo Forbsovu titulu najbogatije i najmoćnije glumice u filmskoj industriji.

Film

Nova serija Gvinet Paltrou: Kako do kvalitetnijeg seksualnog života parova svih uzrasta?

Premijera je večeras, a u serijalu od šest epizoda moći ćete da vidite primenjive savete o erotskom zdravlju do kojeg glumica izuzetno drži.

Film

Dugoočekivani film Dina stigao u CineStar bioskope!

Specijalna projekcija kultnog filma privukla poznate u CineStar 4DX Beograd.