grazia

Film

Brus Vilis prvi put u javnosti nakon vesti o bolesti

Nakon što je svet obišla vest da se Brus Vilis povlači iz glume, usled afazije, poremećaja koji utiče na njegovo pamćenje i govor, niko zapravo nije znao gde je glumac i kakvo je njegovo zdravstveno stanje. Da je dobro i da nema razloga za brigu, milionima fanova širom planete pokazala je glumčeva supruga Ema Heming Vilis, koja je na svom Instagram profile podelila snimak sa Vilom, a potom i zajendičke fotografije.

Uz melodiju "Honky Tonk Women" od Rolling Stonesa, Ema je podelila snimak na kojem Brus šeta šumom vedrog prolećnog dana. Ona je ubrzo šerovala i sliku, sebe i njega (dok sede na oborenom stablu), uz opis: “Mama i tata u svom omiljenom staništu”. Fotografiju je snimila njihova ćerka Mejbl Rej (10), koja se takođe vidi na snimku.

Podsetimo da je nakon razvoda od Demi Mur (pre više od davdeset godina), sa kojom deli starateljstvo nad njihove tri ćerke Ramer, Talulom i Skaut, Vilis konstantno menjao partnerke, ali je zapravo sve vreme bio singl, dok se nije zaljubio u Emu, sa kojom je trinaest godina u braku i ima dve ćerke (Mejbl i Evelin). Glumac je isticao da je ona promenila njegov pogled na ljubav i da je sve u njegovom životu, kad je nju upoznao, došlo na svoje mesto.

Tekst: J.M.

Fotografije: Instagram 

Pročitajte još

Povezane teme

Muzika

Tipična mama: Rijana deli smešne snimke svoje bebe

"Dečak se ljuti jer ne ide na Dodelu Oskara".

Film

10 filmova i serija koje gledamo u martu

U duhu proleća, unosimo svežinu novim kinematografskim izdanjima.

Knjige

Kijanu Rivs napravio je strip po sopstvenom liku

A prva zemlja van Amerike koja je otkupila prava na objavljivanje je Srbija

Film

Snima se film o moćnom italijanskom paru Ferari

Jedni su ih poštovali skoro koliko i papu, a drugi mrzeli zbog despotizma