SCENA / Film

Film

Donosimo vam novosti o 4. sezoni “Emili u Parizu”

Prošle nedelje „Emily in Paris“ nam se vratila sa 3. sezonom, koja prati glavnu junakinju na ključnom raskršću života. Žongliranjem između dva šefa i dva ljubavnika, gledaoci bi mogli ostati u šoku nakon velikog finala, ali budite uvereni da će se francusko-američa ekipa vratiti na Netflix za još utopijskih priča iz Grada svetlosti i high-fashion izgleda.

Da, 4. sezona je izvesna!

3. i 4. sezone snimljene su uzastopno

Četvrta sezona „Emili u Parizu“ zapravo je naručena pre skoro dve godine, kada je obnovljen ugovor i za 3. i 4. sezonu u januaru 2021. I Netflix i Lili Kolins objavili su vesti tada, što se desilo ubrzo nakon premijere 2. sezone.

Prema Variety, dve sezone snimljene su uzastopno u Francuskoj ranije ove godine, što znači da ćemo 4. sezonu gledati možda čak i ranije nego što smo očekivali. Predviđa se krajem decembra 2023.

Glumačka ekipa gotovo da ostaje ista, uključujuć i Alfia

Iako Netflix tek treba da potvrdi ekipu za četvrtu sezonu, većina glavnih likova će ostati, uključujući Lili Kolins (Emili), Ešli Park (Mindi), Lukasa Brava (Gabrijel), Kamil Raza (Kamil), Filipin Leroj Bolije (Silvii), Samjuela Arnolda (Žulijen) i Bruna Gurija (Luc).

Što se tiče Alfija (Lusjen Laviskont), koji je ostavio Emili nakon što je Kamil razotkrila šta Emili i Gabrijel osećaju jedno prema drugom, Britanac će verovatno i dalje biti deo emisije, te će Emili morati da balansira rad sa njim suzdržavajući svoja osećanja.

4. sezona baviće se komplikovanim odnosima – i ličnim i poslovnim. Emili će i dalje raditi sa Alfijem, Gabrijelom i Kamil. Ti poslovni odnosi biće ispunjeni emocionalnim sukobima.

Ljubavni trougao Emili-Gabrijel-Kamil moraće da se pozabavi „temom bebe“.

Četvrta sezona ima mnogo toga da pokrije nakon nekoliko zavrzlama u finalu, uključujući Kamilin i Gabrielov raskid pred oltarom, takođe Emilin i Alfijev raskid i veliko otkrivanje da je Kamil trudna. Trudnoća će biti ozbiljna komplikacija da Gabrijel i Emili konačno budu zajedno. Međutim, navodi se i da je malo verovatno da ćemo svedočiti Kamilinom porođaju.

Foto: Profimedia, Instagram

Priredila: T.M.