grazia

Film

Dženifer Lopez najavila saradnju sa Netflix-om

Producentska kompanija Dženifer Lopez, Nuyorican Productions, potpisala je višegodišnji ugovor sa gigantom za striming, Netflix-om.

Prema najavi producentske kuće koju je osnovala 2001. godine, Nuyorican Productions, Dženifer Lopez će zajedno sa svojom partnerkom, Elejn Goldsmit-Tomas, sarađivati sa Netflix-om. Kompanija je potpisala višegodišnji ugovor sa platformom producenata i streamingom, što uključuje proizvodnju filmova, TV serija, kao i unapred dizajniranog sadržaja.

Saradnja će takođe uključivati doprinos TV producenta Benija Medine, koji će „istaknuti produkcije koje podržavaju različite ženske glumice, scenaristkinje i rediteljke“, navodi Netflix.

Dženifer je vest podelila na svom ličnom Twitter nalogu, dok je izjavila da će ovaj profesionalni korak imati za cilj da sruši sve nazadne percepcije prošlosti u industriji zabave. „Uzbuđena sam što mogu najaviti svoje novo partnerstvo sa Netflix-om. Elejn, Beni i ja verujemo da za nas ne postoji bolji dom od kompanije za stvaranje sadržaja koja se raduje prkošenju konvencionalnoj mudrosti i promovišući je direktno milionima ljudi širom sveta koji više ne vide umetnost i zabavu sa ograničenjima prošlosti. Mi iz Nuyorican Productions smo uzbuđeni što smo pronašli partnere kao što su Ted Sarandos, Skot Stuber, Bela Baharija i radujemo se što ćemo odmah započeti posao “.

 

Njeni saradnici su takođe govorili o svom novom poslovnom poduhvatu. Skot Stuber je rekao: „U svim aspektima svoje karijere, Dženifer Lopez je bila sila na koju treba računati. Kroz ovo partnerstvo sa Nuyorican-om znamo da će i dalje donositi važne priče, radost i inspiraciju publici širom sveta.“

Bela Baharija takođe je izrazila oduševljenje predstojećom saradnjom. „Dženifer je jedinstveni talenat, njena kreativnost i vizija fascinirali su javnost i inspirisali sledeću generaciju širom sveta. Radujem se saradnji sa njom i njenim timom kako bismo stvorili nove serije koje će se svideti našim gledaocima“.

Već su planirane prve produkcije dugo očekivane saradnje. Prvo će biti predstavlje film "Majka", čija se premijera očekuje krajem 2022. godine. Film će režirati Niki Karo, dok je Dženifer Lopez već započela pripreme za ulogu koju će igrati. Prema platformi za striming Netflix, njena uloga će biti „smrtonosni ženski ubica koja se prestaje skrivati da bi naučila svoju ćerku kako da preživi“.

Druga produkcija se naziva „Šifra“, a zasnovana je na istoimenom romanu Isabele Ojede Maldonado. Datum objavljivanja još uvek nije određen.

Pročitajte još

Povezane teme

Film

Novi jesenji filmovi koje jedva čekamo!

Pripremite svoje kalendare i zabeležite sledeće datume jer nam tada stižu novi omiljeni filmovi!

Film

Crveni kiosk, viršle i jogurt kao karta za putovanje kroz vreme

Šabački brunch za novinarsku projekciju filma Toma.

Film

Filmski klasici koje ćemo (ponovo) gledati ove jeseni

Tokom jeseni volimo da se ušuškamo u poznato - zato se rado vraćamo ovim filmovima.

Film

Pogledali ste petu sezonu serije "Money Heist" za jedan dan? Onda će vas ova ostvarenja oduševiti

Ako ste "izbindžovali" sve sezone popularne španske serije, predlažemo vam koje slične serije i filmove da pogledate sledeće.

Film

Počinje venecijanski filmski festival: Ovo su 8 najboljih naslova ikada!

Od Kurosave i japanske briljantne kinematografije do Sofije Kopole koja hipnotiše, donosimo vam najbolje od najboljeg!

Film

Pravite filmski maraton? Ovi filmovi iz više delova su savršeni za to!

Ono što je nekada bio sleepover sa drugaricama sada su filmski maratoni.

Muzika

Skrivena značenja iza kultnih pesama koja će vas šokirati

Znamo svaki takt ovih pesama - ali da li znamo zašto su nastale?

Film

5 domaćih filmova koji će imati premijeru do kraja 2021. godine

Naša domaća filmska scena često ume da bude zanimljivija od svetske. Tako će biti i ove jeseni, a evo šta nas sve čeka.

Film

Kako nas je serija "Sex/Life" navela da konačno oprostimo Ani Karenjini

Zbog serije "Sex/Life", zaključili smo kako smo mnogo slobodnijeg shvatanja nego što smo mislili - ili makar da to želimo da budemo.

Film

Dosadilo vam je da čekate nove sezone? Ovih 10 mini serija ćete pogledati u jednom danu

Ukoliko vam se ne vezuje za seriju na čije sezone ćete morati da čekate sezonama, ovih 10 mini serija su pravi izbor za vas.

Muzika

In the Mood for Love: Ovo su 50 najlepših ljubavnih pesama svih vremena

... koje obavezno treba da dodate na svoju plejlistu za romantično raspoloženje!