SCENA / Film

Film

Emili Blant otkrila slatki razlog zašto još čuva jedan modni promašaj 

Svi smo nekada nosili neki komad odeće ili obuće za koji smo mislili  da izgleda sjajno i da mi izgledamo dobro u tome – zašto bismo ga inače nosili – a onda, gledajući stare fotografije, shvatili da smo teško pogrešili u proceni, možda čak počeli da sumnjamo u svoj ukus. Poznate ličnosti nisu imune na povremene modne greške.

Pitanje je samo hoće li to hteti da priznaju, s obzirom na status koji zauzimaju u društvu, a i zato što su mnoge od njih promoteri luksuznih brendova. Britanska zvezda Emily Blunt nema problema s takvim stvarima. Ona je nedavno dobila pitanje o greškama u garderoberu u američkoj emisiji The Late Show With Stephen Colbert, ali predmet koji ne podnosi ipak još nije stigao do njene lokalne humanitarne prodavnice. Blunt, koju smo zapamtili kao Meri Popins u istoimenom filmu, i supruga glumca Johna Krasinskog, otkrila je da još uvek ima „užasnu“ jaknu od somota koja joj visi u ormanu, ali odbija da je izbaci.

– To je zaista užasna, stara, kraljevsko plava jaknu od somota, rekla je Emili domaćinu, a onda objasnila zašto nema srca da je se liši. 

– Ne nosim je. Ali, nosila sam je na prvom sastanku sa Johnom i zato je nisam izbacila. Sedim tamo, i govorim: “To je užasna jakna”,  rekla je glumica i dodala da joj je budući suprug čak postavio ultimatum o oblačenju posle prvog sastanka: “Poslao mi je memo: Nemoj da nosiš jaknu i idemo na drugi sastanak”, našalila se ona. Par je u braku od 2010. i ima dve ćerke, osmogodišnju Hazel i šestogodišnju Violet.

Tokom prošlogodišnjeg pojavljivanja u podcastu River Cafe Table, Emili je otkrila da je spremala Johnu pečenu piletinu na jednom od njihovih ranih sastanaka i da je on zaprosio ubrzo nakon toga.

– Samo sam pravila nešto što sam verovala da će mu se svideti. Mislim, pečeno pile – ko ne voli pečeno pile? To je to. Bilo je to sve što je trebalo – objasnila je duhovita glumica.

Tekst: Milica Đ. 

Fotografija: