grazia

Film

Neprepoznatljivi: Džulija Roberts i Šon Pen u novom filmu

Pripremite se da postanete opčinjeni ženom za koju verovatno nikada niste ni čuli.

Možda i najomiljenija glumica naše ere, doneće vam priču o ništa manje omiljenoj, ali namenski skrajnutoj- Marti Mičel. Ženi koja je bila značajan faktor u obelodanjivanju mutnih radnji američkog predsednika Ričarda Niksona i koja je zbog toga beskrupulozno ućutkivana.

Kada jedna od najvećih holivudskih glumica prihvati ulogu u tv seriji, onda znate da se radi o projektu koji će definitivno ući u anale televiziskog programa, a sudeći po trejlerima koje smo imali priliku da vidimo, sigurni smo da Džulija Roberts već sada može da oslobodi jedno mesto na polici za svoj prvi Emmy.

Ovaj politički triler, za razliku od mnogih drugih sličnog tipa, ne stavlja akcenat isključivo na radnju, već i na sam karakter i odnos aktera, koji je u ovom slučaju krucijalan za tok radnje i čuvenu aferu Votergejt.

Šon Pen tumači lik Džona Mičela, tadašnjeg državnog pravobraonica (ministar pravde), dok Džulija Roberts tumači lik njegove izuzetno karakterne supruge Marte Mičel.

Kostim, šminka i frizura, te kompletna mimika učinilu su Džuliju Roberts (koju zaista dugo nismo imali priliku da vidimo) skoro neprepoznatljivom, dok je u slučaju Šona Pena to zaista i bio slučaj. Da ne znamo kako on tumači lik Džona Mičela, sasvim sigurno bismo se zapitali koji glumac je u pitanju.

Zajedno ovaj oskarovski glumački tandem bez presedana nam donosi seriju godine.

„Gaslit“ ili „Sluđivanje“ premijerno će biti prikazano 24. aprila tekuće godine, a izlazi u produkciji američke tv kuće „Starz“.

Pogledajte trejler u nastavku:

Tekst: M.B.

Foto: Profimedia

Pročitajte još

Povezane teme

Film

Najbizarnije suđenje od početka godine konačno završeno: Gvinet Paltrou proglašena nevinom

A zna se i šta je šapnula doktoru, koji ju je tužio, na izlasku iz sudnice.

Pozorište

Sa njima četvoricom nema šale, a uvek je smešno!

Često mogu da dovedu do suza i najveće skeptike, a u Ada Mall-u možete, bez šale, potpuno besplatno da testirate njihov humor.

Muzika

Tipična mama: Rijana deli smešne snimke svoje bebe

"Dečak se ljuti jer ne ide na Dodelu Oskara".

Film

10 filmova i serija koje gledamo u martu

U duhu proleća, unosimo svežinu novim kinematografskim izdanjima.