SCENA / Film

Film

Uzbudljiva nedelja na snimanju: Koga to ljubi Keri Bredšo u nastavku serije “Seks i grad”?

Mala naznaka: Ovaj muškarac definitivno nije Zverka!

Iako je poslednji look sa snimanja serije “I baš tako” o kojem smo pisali bio prava modna poslastica koja je obradovala sve fanove jer je podsetio na najslavnije momente Keri Bredšo, ove nedelje nam sa seta pristižu fotografije koje su u najmanju ruku kontradiktorne.

Taman kada nas je oduševila još jednim ekstravagantnim stajlingom dostojnim epiteta stilske inovatorke koji njen lik nosi, glumica Sara Džesika Parker se pojavila u krajnje bizarnoj odevnoj kombinaciji koja uključuje vezanu maramu na glavi, spavaćicu, gumene rukavice za čišćenje i sve to zaokruženo otkopčanim parom ikoničnih Meri Džejn cipela?!

Zaista ne uspevamo da razumemo, niti da naslutimo kakav scenario bi iza toga mogao da se krije.

A, onda, kao potpuni šok za sve ljubitelje SIG ekipe, mit o srećnom završetku burnog odnosa Keri i Zverke je srušen.

Scene u kojima je glumica usnimljena kako nasmejano šeta, a zatim i ljubi drugog muškarca definitivno su odavale utisak jednog srećnog večernjeg sastanka. Reč je o glumcu Džonu Teniju, sa kojim je glumica prethodno bila uslikana na setu ispred jednog restorana na Mehnetnu.

Međutim, i ovde postoji mnogo nedoumica koje tek treba da budu razjašnjene jer je Keri tokom snimanja ovog nastavka i dalje nosila svoj venčani prsten.

Dakle, na sve odgovore ćemo ipak morati da sačekamo do 10. decembra kada će se na platformi HBO Max premijerno emitovati 10 epizoda spinofa serije “Seks i grad”.

Do tada, najbolje bi bilo da pogledate fotografije u galeriji, te sami date svoj sud.

Foto: Profimedia, Instagram

Priredila: Natalija Knežević