grazia

Knjige

Hoće li Vil Smit preživeti i ovaj udarac? Bivši ljubavnik Džade Pinket Smit objavio je pesmu o odnosu sa glumčevom ženom, a sad je spreman da napiše i knjigu.

Halabuka oko incidenta koji je napravio Vil Smit na dodeli Oskara, ne prestaje. Zbog toga što je udario kolegu Krisa Roka, koji je napravio neumesnu šalu o njegovoj supruzi Džejdi Pinket Smit, Vila Smita će kazniti Akademija filmskih umetnosti i nauka, iz koje je već izašao. Priča se da je Netflix otkazao nekoliko filmova u kojima je slavni glumac trebalo da glumi, a sada se u medijima pojavila vest da će bivši ljubavnik njegove žene, pevač Avgust Alsina, nakon što je nedavno objavio pesmu o svom odnosu sa Džejdom (Shake The World), otkriti neke šokantne detalje o njihovoj vezi u knjizi koju piše.  

- Avgust je spreman da potpiše višemilionski ugovor za knjigu u kojoj bi opisao svoju romantičnu vezu i seksualni život sa Džadom, rekao je neimenovani izvor za magazine Sun.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Yungin' (@augustalsina)

Hoće li Vil Smit preživeti sve to?

Džada je pomenutog ljubavnika upoznala 2015. godine, preko svog sina Jadena Smitha, kada je izazvala šok u javnosti jer je zajedno sa njim i porodicom (uključujući i Vila) išla na odmor na Havaje. Vil i ona su nekoliko puta javno govorili o svom braku, koji je otvoren, ali kada je Džada upoznala Avgusta, činilo se da su se stvari otrgle kontroli.

Par je, Vil i Džada, govorio o njenom odnosu sa Avgustom u njenoj emisiji Red Table Talk, kada je otkrio kako se Džada upoznala sa Avgustom (on je tada imao samo 23 godine), o tome kako se njihov odnos razvijao i kako je ta njena “afera” umalo koštala braka sa Vilom. Glumački par je u to vreme bio na korak do toga da se razvede.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Yungin' (@augustalsina)

Džada je rekla da je upoznala Avgusta dok je bio veoma bolestan, borio se sa "Guillain-Barreovim" sindromom koji izaziva mišićnu slabost i može uzrokovati paralizu.

- Prvo se radilo o njegovom zdravlju i pronašli smo načine kako da mu pomognemo, a i ja sam prolazila tada kroz teško razdoblje. S vremenom je naš odnos postao veza, ispričala je Džada, koja se 2017. godine pojavila sa pevačem na crvenom tepihu, na dodeli BET nagrada.

U to vreme većina ljudi u javnosti smatrala je da je glumica svojevremeno pružila podršku Avgustu, a onda ga iskoristila. Nazivali su je “žderačicom muškaraca”, da je toksična po Vila, da koristi i njega, da manipuliše njime i da ona diktira sve u njihovom braku. Avgust je nakon odnosa sa Džadom prolazio kroz ličnu dramu - usvojio je svoje tri bratanice, budući da je njihova majka, supruga njegovog rođenog brata (koji je ubijen 2010.) preminula od karcinoma.

- Avgust je uvek isticao da mu je Vil dao dopuštenje da spava sa Džadom, što je par kasnije opovrgnuo. Sada planira da otkrije prave detalje, kako je zapravo izgledalo spavati u svim tim kućama Vila Smita dok je on odsustvovao iz njih zbog filmskih snimanja”.

Navodno je nekoliko izdavačkih kuća zainteresovano za Avgustovu knjigu, a on će potpisati za onu koja mu ponudi najviše.

Tekst: J.M.

Fotografija: Profimedia, Instagram 

 

 

 

 

Pročitajte još

Povezane teme

Film

Eva Longoria promovisala film Flamin’Hot, svoj rediteljski prvenac

I dva puta u istom danu izdominirala noseći crno na crvenom tepihu.

Muzika

Kijanu Rivs nakon 20 godina ponovo zasvirao sa svojim bendom

Taman kad smo pomislili da nas ne može šarmirati više.

Film

Al Paćino postaje tata u 83. godini

Glumac i njegova devojka, producentkinja Nur Alfala, uskoro postaju roditelji.

Film

10 filmova i serija koje gledamo ovog juna

Pripremite kokice i smestite se udobno.

Film

Doživite lično "Seks i grad" iskustvo

Kultna serija slavi 25 godina, a fanove čekaju brojna iznenađenja.

Muzika

Obožavamo njene pesme, a da li smo pogledali sve filmove?

Top pet ostvarenja u kojima glumi Tina Tarner.

Film

Filmska preporuka: Nova verzija "Male sirene" koju smo jedva dočekali u bioskopima!

Evo zašto bi već danas trebalo da nabavite svoju kartu za podvodnu bajku

Film

Prvi put s mamom na crvenom tepihu: Kejt Blančet predstavila sina na Filmskom festivalu u Kanu

Glumica je na premijeru filma Killer of the Flower Moon došla u društvu najstarijeg deteta.

Film

Ljubavna priča za odrasle

Film Kajmak nam obećava provokaciju i šok sa bioskopskog platna.

Film

Sedmominutne ovacije za Džonija Depa

Glumac oduševio publiku na otvaranju Filmskog festivala u Kanu.