Anđelina Džoli i Vikend: Da li je na pomolu još jedan selebriti par?

Dva meseca nakon što su Anđelina Džoli i Vikend prvi put viđeni zajedno u javnosti, njih dvoje su proteklog vikenda još jednom fotografisani kako napuštaju restoran Đorđo Baldi u Santa Moniki.

46-godišnja glumica i humanitarka i 31-godišnji kanadski pevač proveli su dva i po sata večerajući u privatnom delu objekta. Iako je Anđelina stigla na mesto susreta pre Abela Tesfaja (pravo ime umetnika), filmska zvezda mu se nakon večere pridružila u automobilu marke SUV kojim su se odvezli u pevačevu vilu na Bel Eru.

Oboje su nosili kompletno crne autfite.

Jolie se odlučila za dugački kaput sa dvorednim kopčanjem, klasične cipele sa stiletto potpeticom i torbu Sen Loran. Vikend je takođe bio odlično stilizovan: ležerna jakna u paru sa skinny pantalonama i čizmama koje su akcentovale čitavu kombinaciju. 

Izlazak je izazvao glasine o njihovom zabavljanju, ali ni Anđelina, ni Abel, niti njihovi bliski izvori nisu potvrdili ove navode. Da li o tome zapravo nema ni reči, znaju jedino glavni akteri ove priče.

U julu je izvor blizak Vikendu izjavio za Pejdž Siks da bi priroda njihovog sastajanja mogla biti usmerena na posao. “Oni očigledno ne pokušavaju da se sakriju”, rekao je izvor. “On je definitivno fokusiran na ulazak u filmski posao. Ima novu HBO seriju u kojoj glumi.”

U pitanju je serija “Idol”, a Vikend je takođe njen koautor. Emisija “prati žensku pop pevačicu koja započinje romansu sa misterioznim vlasnikom kluba u Los Anđelesu, a koji je vođa tajnog kulta”, napisao je Varajeti. Vikend će takođe biti izvršni producent u popularnoj seriji “Euforija”.

Foto: Profimedia

Priredila: Natalija Knežević