Anđelina Džoli je spremna da „pruži dokaze o porodičnom nasilju“ od strane Breda Pita

Anđelina Džoli i deca para će svedočiti na sudu tokom ročišta o razvodu braka kako bi pružili dokaze o nasilju od strane Breda Pita.

Glumica je dostavila sudu nove dokumente u vezi sa navodnim epizodama porodičnog nasilja u koje je umešan njen bivši suprug Bred Pit.

Ovo nije prvi put da glumica svog bivšeg partnera optužuje za nasilno ponašanje. U stvari, Anđelina Džoli je navodno već podnela žalbu protiv Breda Pita zbog nasilnog ponašanja prema njihovom sinu tokom diskusije u privatnom avionu 2016. godine.

S tim u vezi, izvor blizak paru rekao je: „Kada su se prvi put razveli u jesen 2016. godine, Endži je iznela slične navode koji su prijavljeni vlastima i detaljno istraženi. Ali nikada ništa nije preduzeto.”

Ovog puta, Anđelina Džoli je „spremna da svedočenjem ponudi dokaz o nasilju u porodici“ da bi jednom zauvek okončala brak sa Bredom Pitom.

Prema dokumentima koji su sudu dostavljeni poslednjih dana, Anđelina Džoli i deca su spremni i voljni da ponude „dokaze i ovlašćenja u prilog“ svojim tvrdnjama o navodnom porodičnom nasilju koje im je naneo Bred Pit.

Da li su ove optužbe osnovane ili je to još jedan pokušaj povrede Breda Pita?

Izvor blizak Bredu Pitu rekao je da žalba Anđeline Džoli nije ništa drugo do pokušaj da “povredi” glumca.

„Tokom protekle četiri i po godine Anđelina Džoli je dala niz izjava koje su revidirane, ali nikada nisu dovele ni do čega. Anđelina Džoli je koristila decu da povredi Breda i to je činila više puta. Ovo curenje dokumenata koji ga optužuju da je nasilan čovek učinjeno je isključivo da bi se naštetilo Bredu.“

Razvod bračnog para, koji se razdvojio 2016. godine, bio je prilično olujan: Bred je tražio zajedničko starateljstvo nad decom, dok je Anđelina Džoli želela da samo ona bude staratelj dece.

Starateljstvo nad šestoro dece i podela njihove imovine utvrdiće se na narednim ročištima.

foto:grazia,it