Leoni Hane – nemačka modna blogerka i modni reformator

Neobično elegantan izgled, profesionalno poziranje, vitka figura i šarmantan osmeh – upravo je to nemačka modna blogerka Leoni Hane poznata vernim modnim fanovima.

Njena priča o uspehu je najbolji primer kako je osoba koja je zbog sna, uspela da postigne svoj cilj bez obzira na sve.

Rođena je u Hamburgu. Tamo se školovala i zaposlila u konsultantskoj kompaniji. Kao i mnogi na ovom svetu, Leoni nije uživala u svom poslu. Njena prava strast oduvek je bila moda, za koju je postala zainteresovana još kao devojčica. Ali kako od ljubavi prema modi napraviti profesiju? Leoni je ubrzo razvijala svoj mali hobi – blog o modi i putovanjima – Ohh Couture. U jednom trenutku ona je odustala od posla i počela da posvećuje sve svoje slobodno vreme i energiju blogu. Tada Leoni nije mogla ni pomisliti da bi mogla postati istinski popularna!

Modni influenser

Devojka iz Nemačke pisala je o modi, osmislila svoje stajlinge i svakodnevno objavljivala zanimljive materijale za svoju publiku na blogu Ohh couture. Nešto kasnije, Leoni je shvatila potrebu da se ozbiljno uključi u promociju svog naloga na Instagramu. Sada nije radila toliko na blogu koliko na ovoj Internet stranici i postigla neverovatan uspeh!

Danas Leoni Hane snima reklame, redovno je na svim nedeljama mode i obavezan učenisnik hronika uličnog stila, a njen Instagram nalog ima skoro 2 miliona folovera. Između ostalog, Leoni je više puta bila u rejtinzima najboljih modnih blogerki. Nije svaki modni bloger uspeo postati ne samo popularan, već i istinski uticajan, toliko da promeni smer moderne mode.

Leoni Hane je uspela! U stvaranju stajlinga, Hane je navikla da igra samo po svojim pravilima: ova devojka ne samo da prati modu – već je i stvara! A njenu sposobnost da pravilno pozira jednostavno obožavaju modni brendovi: svi detalji stajlinga se uklapaju u okvir, a ona izgleda neupadljivo i stilski. Stoga Leoni zarađuje ne samo od svog bloga i Instagrama, već i zahvaljujući svojim učešćem u popularnim brendovima u reklamnim kampanjama. Stil Leoni Hane je originalan i veoma vedar! Uverite se i sami!