Dejvid i Viktorija Bekam podelili su retke fotografije povodom godišnjice braka

Dejvid i Viktorija Bekam podelili su desetak retkih porodičnih fotografija i video zapise snimljene u poslednjih 20 godina.

Dana 4. jula 1999. godine, Dejvid i Viktorija Bekam su se venčali. Vodeća pevačica grupe Spice Girls – tada sa prezimenom Adams – i zvezda fudbalskog kluba Mančester Junajteda venčali su se u starom dublinskom dvorcu Luttrelstone. Pored veličanstvene zgrade, sagrađene u XVI veku, Viktorija je goste dočekala u venčanici Vere Wang, a onda još uvek nije mogla da zamisli da će napustiti svoju muzičku karijeru i postati uspešna dizajnerka odeće i obuće.

Malo je verovatno da su naši heroji pretpostavili da će imati tri sina i ćerku, a njihovu porodicu ne mogu uništiti jezivi kritičari i priče o Dejvidovim prevarama, koje se u štampi pojavljuju sa zavidnom postojanošću.

Povodom godišnjice venčanja, poznati par odlučio je da pregleda porodičnu arhivu i na Instagramu je objavio video kolaž nezaboravnih fotografija i video zapisa iz različitih godina.

“Pre otprilike 23 godine, sedeo sam u sobi sa Gerijem Nevilom, a spot Spice Girls je prikazana na TV-u, okrenuo sam se prema njemu i rekao:” Oh, sviđa mi se ova devojka u malom crnom kombinezonu.” Ko bi mogao pomisliti da ćemo nakon ovog vremena proslaviti 21 godinu braka i odgajati četvoro prekrasne dece. Hvala i volim vas.“ – potpisao je svoj post Dejvid Bekam.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on