Dženifer Lopez i Aleks Rodrigez su se razišli

Jedan od najlepših holivudskih parova nije podneo test vremena. U Holivudu su se proširile vesti da su se Dženifer Lopez i njen voljeni igrač bejzbola Aleks Rodrigez razišli nakon četiri godine veze.

Ovo su izvestili bliski izvori paru. Tačan razlog razdvajanja još uvek nije poznat, ali postoje podaci o Rodrigezovom neverstvu. Nedavno je bejzbol igraču pripisana afera sa zvezdom Medison Lekroj.

Dženifer i Aleks još nisu dali zvanične komentare o raskidu. Sada su u različitim zemljama: Lopez snima novi film, Shotgun Wedding u Dominikanskoj Republici, a Rodrigez se priprema za sezonu utakmica na Floridi.

Dženifer i Aleks su se poznavali 14 godina, ali su počeli da se zabavljaju 2017. godine, a veridbu su najavili u martu 2019. Par je planirao venčanje 2020. godine, ali pandemija je napravila svoja prilagođavanja u njihovom životu. U nedavnom intervjuu, Džej Lo je priznala da nije sigurna da im je uopšte potrebno venčanje.

Prethodno je bila udata za Marka Entonija, sa kojim ima dvoje dece – blizance Emu i Maksa, dok Aleks Rodrigez ima dve ćerke, Natašu i Elu, sa svojom bivšom suprugom Sintijom Skertis. Poznato je da su se odnosi para pogoršali 2020. godine, čak su posetili psihoterapeuta kako bi pokušali da ih izglade. Njihov poslednji zajednički nastup bio je na inauguraciji Džoa Bajdena.