Dženifer Lopez otkrila kako ju je Ben Aflek zaprosio

Pomirenje, a potom i veridba, Dženifer Lopez i Bena Afleka obradovalo je sve fanove ovog para, ali uprkos tome, internet bruji od šala tipa “ne dajte da vas ovo natera da pomislite da treba da se vratite bivšem”. Da, to jeste simpatična šala, ali duboko u sebi većina želi ljubav koja odoleva godinama i koja, kada dobije drugu šansu, zaista uspe. Pa, makar se tome nadamo.

Uglavnom, Dženifer je, kada su se strasti malo stišale, otkrila kako je izgledao taj trenutak i zaista ne možemo da poreknemo da zvuči preslatko!

“U subotu uveče, dok sam bila na svom najomiljenijem mestu na Zemlji (u toploj kupki), moja prelepa ljubav je kleknula na koleno i zaprosila me. Bila sam potpuno nespretna i samo sam ga gledala u oči smejući se i plačući, istovremeno pokušavajući da shvatim da se posle 20 godina ovo ponovo dešava. Bukvalno sam ostala bez reči, na šta je on rekao: ‘Da li je to da?’ Rekla sam: ‘Da, naravno da je to da!'”

“Nije to bilo ništa otmeno, ali bilo je romantičnije nego što sam ikada mogla da zamislim. Lagano subotnje veče kod kuće, dvoje ljudi koji obećavaju da će uvek biti tu jedno za drugo”, otkrila je dalje pevačica, zaključujući da im se zaista posrećilo što su dobili drugu šansu za pravu ljubav.

Dok je prvi verenički prsten bio roze, ovoga puta je zelene boje: “Zelena je oduvek bila moja srećna boja i sada će, sigurno, uvek biti”, izjavila je Džen, dodajući da su joj se zapravo sve neverovatne stvari dešavale kada je nosila zeleno.

Foto: Profimedia

Priredila: I. T.