Imate li svoju strast? Avgustovsko izdanje magazina GRAZIA je u prodaji!

Model Ivetta Makarova nosi haljinu Fashion Nova i minđuše Bottega Veneta

Ima li nečeg što vas potpuno zaokupi, za šta izgarate i ne brinete za cilj, nego vas sam put ispunjava? Sigurno ste imali priliku da upoznate ljude strastvene oko svog posla ili želje da upoznaju sve, od novih kultura do ličnih talenata. Ljude strastvene oko pomaganja zajednici u kojoj žive, u borbi za bolje društvo. Razlika između njih i onih koji nisu pronašli svoju strast nije svakodnevna mahnita sreća, nego svakodnevni osećaj smisla.

Strastveni ljudi kao da imaju natprirodnu snagu u savlađivanju prepreka. Oni koji ne žive svoju strast, neće videti razlog zašto ponekad treba izvrnuti život naopačke da bi se prepreke preskočile.

Ako još lutate, ne brinite. Mi ćemo se potruditi da vas inspirišemo u traženju strasti. Bilo da je to muzika, koja je Leni Kovačević domovina udobnosti i istine ili je to ideja na koju skačete od sreće, kako otkriva mlada preduzetnica Tijana Marčićev. Možda je to sudbina Đine Lolobriđide, vršnjakinje veka, koja još ima šta da ostavi svetu dugo pošto je krunu erotskog simbola prepustila drugima. A možda ćete početi da razmišljate o stvarima koje vas se samo naizgled ne dotiču, kao što je činjenica da naše živote neosetno preuzimaju algoritmi, a žensko telo postaje stvar svih, osim nas samih. Samo budite pažljivi ako je vaša strast i ljubav isljučivo posao. On vam ljubav ne može vratiti.   

Redakcija magazina GRAZIA

Tim:

Fotografije i stajling: Amer Mohamad
Šminka: Zimin Anton
Frizura: Mariyam Osmanova
Asistent stiliste: Angelica Gal, Olga Chubarova
Rasveta: Anna Kaganovich