Još jedna senzacija Megan Markl – kraljevska porodica bila je zabrinuta zbog Arčijeve boje kože

„Kraljevska porodica bila je duboko zabrinuta zbog Arčijeve boje kože i uskratila mu je titulu.“ – još jedna senzacija Megan Markl.

Megan je u intervjuu otkrila da su ona i Hari zaista želeli da njihov sin dobije titulu princa, ali porodica je odgovorila oštrim odbijanjem i promenila je protokol.

Čini se da se Megan Markl tokom intervjua sa Oprom Vinfri uopšte nije suzdržavala svojih emocija, a jedno od najšokantnijih otkrića – priča o tome kako je kraljevska porodica reagovala na njenu prvu trudnoću. Megan otkriva da ih je najviše zabrinula Arčijeva boja kože.

„Počela sam da shvatam kako će izgledati naša dalja stvarnost“, priznala je Megan svojoj prijateljici Opri. “Kraljevska porodica izjavila je da ne žele da on bude princ, jer bi se to razlikovalo od protokola i da u skladu s tim neće dobiti zasebnu zaštitu. Ovi razgovori su se nastavili tokom poslednjih meseci moje trudnoće“.

„Rekli su da Arči neće dobiti zaštitu, jer neće biti princ. Stoga smo nastavili da insistiramo na njegovoj tituli. Nismo stvorili ovu mašinu propagande sa stanovišta tabloidne štampe, oni su dozvolili da se to dogodi, što znači da su morali da osiguraju bezbednost našeg sina“, grubo je rekla Megan Markl.

Megan je dodala da vesti u tabloidima da ona i Hari nisu želeli da Arči ima titulu nisu tačne. A ako se tome doda činjenica da je Arči „prvi kraljičin unuk koji ima drugačiju boju kože, to ovu odluku čini još nečuvenijom.