KAD SE KRIS HEMSVORT PRIHVATI KATEDRE: Deca će mi iz karantina izaći gluplja

Kao i drugi roditelji na planeti, Kris Hemsvort je u izolaciji iskusio šta znači kada mu se deca školuju kod kuće, a od njega se očekuje da bude profesor.

Nedavno je putem video linka 36-godišnji superstar akcionih filmova otvorio dušu TV voditelju Džimiju Kimelu i priznao: “Trudim se, ali sam jadan”. Njegova priča je dobro nasmejala gledaoce. Hemsvort i supruga Elza Pataki imaju sedmogodišnju kći Indiju Rouz, i blizance, šestogodišne Sašu i Tristana. Sada se zna i to, da je slavni Tor i junak “Osvetnika” nemoćan kada treba decu odvojiti od kompjutera i YouTubea, te privoleti ih da urade domaće zadatke. – To je jedno četiri, pet sati pregovaranja, podmićivanja i možda 20 minuta stvarnog rada, ako i toliko – rekao je Kris.

Ne zna se kako će na ovo priznanje reagovati pravi učitelji, ali to nije jedina briga koja muči tatu glumca. – Inače, sve se promenilo otkako sam ja išao u školu. Sabiranje, oduzimanje… Nije sve onako jednostavno, ima trik pitanja i ja to ne razumem. Pa, srećno mi s podučavanjem svoje dece – rekao je Kris, i na iznenađenje publike i voditelja dodao da se oko svega ne nervira, jer je svestan da će mu deca iz karantina izaći s malo nižim IQ-om. Naravno, kada je shvatio da se Kris šalio, i voditelj se od srca nasmejao.

Hemsvort sa porodicom živi u Bajron Beju u Australiji. U istoj emisiji je otkrio još neke stvari o sebi koje ga skidaju sa herojskog pijedestala, ali približavaju srcima obožavalaca. Voli da kosi travnjak, što je naučio pre nekoliko meseci, i ovu aktivnost smatra terapeutskom posle svakodnevnih briga sa decom. – Ili to, ili da im držim časove, a baš se nekako pogodi da je travnjaku potrebna nega kada dođe vreme za časove – duhovito je primetio. Takođe je otkrio da su zaglavljeni u toalet papiru, jer je njegova supruga pre tri meseca naručila 15 kutija, misleći da naručuje 15 rolni.