Ko je nova devojka Kanjea Vesta?

Iako je mnogo puta uslikan u društvu Šejne Džons, dvadesetčetvorogodišnje influenserke sa kojom se viđa već dve nedelje, Kanje Vest je sada prvi put viđen sa njom u pravom izlasku. Američki reper i crnokosa lepotica, koja izgleda kao kopija Kim Kardašijan, posetili su NBA utakmicu u Majamiju, a ono što je zanimljivo jeste to da je muzičar, nakon mnogo meseci, konačno imao osmeh na licu. Par se sve vreme grlio i mazio, a svi svetski mediji preneli su vest da Kanje izgleda srećno.

Nakon kraha braka sa Kim, od koje se i zvanično razveo pre nekoliko dana, Kanje, koji se sada predstavlja kao Ye, viđao se sa američkom glumicom Džulijom Foks, koja nije toliko ličila na Kim, ali se oblačila poput nje (pretpostavlja se na Vestovo insistiranje). Njihova veza je završena jer je reper u napadu besa i ljubomore slao poruke bivšoj ženi, javno je moleći je da se pomire i pretio njenom novom dečku (komičaru Pitu Dejvidsonu).  

Kanje i nova devojka trenutno uživaju na Floridi, dok se Kim upravo vratila iz Evrope, gde je obilazila nedelje mode u Milanu i Parizu, kako bi stigla na početak emitovanja novog rijaliti šoua svoje porodice, koji kreće sa prikazivanjem na striming platformi Hulu. 

Tekst: Jelena M.

Fotografije: Profimedia