Kanje Vestu je dosta starleta, hoće da se zabavlja sa umetnicom

Kanje Vest već razmišlja o svojoj sledećoj vezi.

Novopečeni singl reper – koji je usred razvoda od Kim Kardašijan – želi da njegova sledeća veza bude “sa umetnicom i kreativcem”, kaže izvor, objašnjavajući da tako “mogu da razgovaraju istim jezikom“.

Ali njegova sledeća partnerka treba puno toga da ispuni. Vest, 43, ranije je izjavio: „Ja sam Mikelanđelo. Ja sam Pikaso.“ Takođe je rekao, „Ja sam nesumnjivo najveći umetnik svih vremena. U ovom trenutku to nije ni pitanje. To je samo činjenica.”

Pre nego što se oženio 2014. godine, Vest je izlazio sa modelima Šanel Iman i Amber Rouz. Takođe se pričalo da je izlazio sa Selitom Ebanks, a 2006. je bio veren sa dizajnerkom Aleksis Fajfer.

Kada je reč o Kim Kardašijan, izvor je otkrio: „Ona se ne viđa ni sa kim jer bi, da jeste, to bio potez u karijeri. Ne može sada da ide u restorane na sastanke, jer svuda ima paparaca. Ne može ‘tiho’ da se zabavlja, ona čak ni ne razume kako bi to izgledalo“.

Ali drugi izvor blizak Kim Kardašijan rekao je: “Govorimo o nekome ko je već jedna od najpoznatijih žena na svetu … ne treba joj niko da bi je učinio slavnijom.”

Kardašijan, 40, ranije se zabavljala sa Rej Džejom, Nikom Kanonom, Redžijem Bušom, sa Dejmonom Tomasom i (neslavno) Krisom Hamfrisom sa kojim je bila u braku samo 72 dana.

Stranica Page Six je prva izvestila u januaru da je razvod Kardašijan-Vest „neizbežan”. Zvezda “Keeping Up with the Kardashians” podnela je zahtev za razvod braka u februaru.

U dokumentima, Vest navodi  da su razlog razvoda nepomirljive razlike. Takođe traži zajedničko pravno i fizičko starateljstvo nad njihovo četvoro dece.