Kit Harington i Rouz Lesli prvi put su postali roditelji

Kit Harington i Rouz Lesli venčali su se u junu 2018. godine, a sada je postalo poznato da su zvezde popularne TV serije “Game of Thrones” prvi put postali roditelji.

Dobru vest potvrdio je predstavnik glumaca koji je potvrdio da su dobili dečaka.

Kasnije, istog dana, viđeni su mladi roditelji u šetnji sa novorođenom bebom u Londonu. Ostali detalji su još uvek nepoznati.

2020. je zabeležila pravi bejbi-bum među poznatim ličnostima. Mnoge zvezde odlučile su da iskoriste nedostatak društvenih događaja i da trudnoću čuvaju u tajnosti od očiju javnosti. Rouz Lesli je učinila isto. Trudnoća glumice postala je poznata tek u septembru nakon objavljivanja slike zaobljenog stomaka.

Podsetimo, Kit Harington i Rouz Lesli upoznali su se na setu Game of Thrones. Prvo su glumili ljubavnike prema scenariju serije, a zatim se njihova veza transformisala u stvarni život. Njihova romansa započela je 2012. godine, ali se završila godinu dana kasnije, a tek 2016. godine obnovili su vezu i prvi put se u javnosti pojavili kao par. U januaru 2017. godine, Kit i Rouz su počeli da žive zajedno, a zatim su se venčali i sada postali roditelji dečaka.