Zašto Megan Foks i Mašin Gan Keli nisu uspeli da dobiju titulu najvatrenijeg holivudskog para?

Ove godine, jedan slavni par zaokupio je pažnju javnosti na način na koji to niko nije očekivao. Ipak, skoro svaki put kada se objavi njihova fotografija, koja nam iznova budi sumnju u njihove zaljubljene poglede i poteze, čitav Internet zastane na tren. Naravno, govorimo o Beniferu. Ali iz nekog razloga, Megan Foks i Mašin Gan Keli pokušavaju da nas ubede da su to oni.

Benifer – divna obnova veze Ben Afleka i Dženifer Lopez, 17 godina nakon što su se prvi put zabavljali, bajkovita je i inspirativna priča o ponovnom otkrivanju srodne duše u 50-im. U međuvremenu, veza Mašin Gan Kelija i Megan (možda bi i njima trebalo dati nadimak „Megan Keli“?) je kontroverzan spektakl čije je najveće dostignuće prikazati koliko daleko pop kultura u 21. veku ide.

“Ja sam marihuana”. Ovo je očigledno bila uvodna Kelijeva rečenica, kojom se udvarao Megan kada su se prvi put sreli na zabavi u Los Anđelesu pre nekoliko godina. „Samo se sećam tog visokog, plavokosog, sablasnog stvorenja ka kom sam digla pogled i rekla: – Mirišeš na marihuanu“, izjavila je senzualna glumica za britansko izdanje magazina GQ. „Pogledao me je odgovorio: – Ja jesam marihuana. Onda je, kunem se Bogom, nestao kao nindža u dimnoj bombi.“

Njihovi profili na društvenim mrežama, postali su viralni dok su im se citati i fotografije pretvarali u memove, što je bio sledeći korak u izuzetno isprogramiranoj medijskoj predstavi njihove veze. Morate im odati priznanje – oni tačno znaju kako da zadrže fokus pažnje na sebi. Ne zato što su ljudi nužno zainteresovani za ovu diskutabilnu vezu, već zato što je teško odvratiti pogled od glamurozne crno-bele fotografije žene koja je upravo uperila pištolj direktno u prepone svog dečka.

Sada kada su zahtevali da obratimo pažnju, osvrnućemo se na pet najdegutantnijih trenutaka slavnog para, koji se trudi da oživi atmosferu Anđeline Džoli i Bilija Boba Torntona dok su nosili bočice krvi jedno drugog, ali umesto toga samo podsećaju na buntovan srednjoškolski par iz kasnih 90-ih koji ostavlja poruke usmerene jedno ka drugome, otkucane gotičkim fontom.

Situacija sa jezikom na dodeli BMA

Kada su objavili svoju vezu, nakon što su imali poslovnu saradnju na Kelijevom spotu za pesmu „Bloody Valentine“, njihove izjave jedno o drugome bile su u znaku ljubavi, podrške i pronalaženja svega što su do sada u životu želeli od partnera. No, sa dolaskom pandemije u naše živote, njima kao da je falilo pažnje pa su odlučili da je privuku pre svega čudnim pojavljivanjem na BMA crvenom tepihu, gde se Keli dobro potrudio da pokaže svoj jezik ofarban u crno.

VMA incident

Dok smo svi mislili da ovaj par ne može više da nas iznenadi na dodeli VMA, sa Meganinim pojavljivanjem u „goloj“ haljini i čudnoj izjavi da je Keli poželeo da bude gola, te je ona to oberučke i prihvatila, uspeli su da naprave i incident.

Naime zvezda borilačkih veština, Konor Mekgregor i Keli imali su neprijatnu situaciju na crvenom tepihu, gde je umalo moglo doći do tuče. No, o razlozima i dalje se ništa ne zna…

Bizarno druženje sa drugim kontroverznim parom Kortni Kardašijan i Trevis Barkerom

Njihove izjave za britanski GQ magazin

Već smo vas upoznali sa njihovim razgovorom pri prvom susretu, i rečenice koja je postala jedan od omiljenih memova „Ja jesam marihuana“. Sada vam donosimo još jedan Kelijev dragulj.

„Za naš prvi poljubac, ona zapravo nije želela da me poljubi. Samo smo stavili usne jedno ispred drugog i udahnuli jedno drugome dah, a onda je ona otišla.”

Njihovi citati na objavama za GQ naslovnicu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

Foto: Profimedia, Twitter, Instagram

Priredila: T. Mišović