Najavili treće dete u spotu za “Divlje”

Proslava ljubavi u spotu za pesmu “Divlje”

Muzičar Džon Ledžend i bivši supermodel Krisi Tajgen nagovestili su dolazak trećeg deteta u novom videu za pesmu “Divlje”, nagrađenu Gremijem. Između konja koji galopiraju na plaži dok se talasi lome o obalu, ljubavni par je zagrljen na belom krevetu sa baldahinom. Uskoro im se na obali okeana pridružuju deca, Luna i Majls, a na samom kraju videa Krisi polaže ruke na svoj stomak, kao da otkriva da će im se još neko pridružiti. Ovaj spot je, po oceni muzičkih kritičara, najromantičniji gest koji je poznati muzičar učinio do sada za svoju suprugu. To nije mala stvar, budući da su Ledžend i Tajgen nedavno priznali da su kroz spotove prikazali čitavu hroniku njihove ljubavi. Sve je počelo poznanstvom na snimanju videa za pesmu “Stereo”. – Imamo “Sve od mene” s brakom, ali još bez dece, zatim “Voli me sada” s Lunom i spot sa Majlsom, rekla je Tajgen. Ledžend je dodao da je pesmama ispratio uvećanje njihove porodice: – Veoma smo srećni što je ovaj video naredno poglavlje – istakao je uoči premijere putem live chata na YouTubeu.

Krisi Tajgen i Džon Ledžend sa decom

Muzički provajder Vevo je, uz najavu videa Twitteru, nagovestio “predivno iznenađenje”, pa su obožavaoci poznatog para čestitali na budućoj prinovi. Ledžend je lajkom izdvojio tvit žene koja je napisala: “Plačem. Toliko volim Krisi i Džona, ovo je divna vest. Pogledajte njegov novi video. Tako slatko!”.

Možda proslava ljubavi koju slavi pevač svojim izvanrednim soul glasom ne bi bila neobična, da se ne zna kroz koje su muke prošli da bi postali roditelji. Od venčanja 2013. otvoreno su govorili o tome. Bivša manekenka je otkrila kako je dugo pokušavala da zatrudni, a kada je rodila Lunu, borila se s postporođajnom depresijom, i konačno, o nadama da će proširiti porodicu uz pomoć oplodnje in vitro. – Želim da prikupim što više embriona, jer ne želim to da radim do kraja života. Bilo bi lepo imati gomilu lepih, savršenih zametaka i nastaviti sa pokušajima, pa smo to opet učinili – rekla je Tajgen za People. Početkom 2018. godine, dve godine nakon što su ćerku dobili implantacijom ženskog embriona, Tajgen je potvrdila da je in vitro začet njihovo sledeće dete. Slavni muzičar je za People otkrio kako im je roditeljstvo ojačalo brak.

Na početku veze

– Roditeljstvo produbljuje vašu ljubav prema partneru jer ga vidite u drugačijem svetlu kako prolazi kroz probleme, što je u našem slučaju bilo rođenje deteta. Zatim je Krisi prošla i kroz postporođajnu depresiju. Vidite i druge strane te osobe, a ako prođete kroz to, naučite nešto i izvučete najbolje odatle, onda to produbljuje i jača vašu vezu – zaključio je Džoni Ledžend.

 

Autor: Milica Đorđević

Fotografije: Profimedia, Instagram