Nova seks igračka Gvinet Paltrou već je osvojila poznate dame

Čekajte, kako da ne volimo Gvinet Paltrou?! Kako god da okrenemo, žena je apsolutna kraljica, naročito ukoliko uzmemo u obzir neke od poslednjih poslovnih poteza koje je napravila u sklopu svog brenda goop. Setimo se samo u rekordnoj brzini prodate sveće koja miriše na njenu vaginu (da, i mi smo jednako zbunjeni) i instalacije od ruža u istom obliku. Nešto nam se čini da to samo ona može da iznese bez imalo blama…

Uglavnom, Gvinet ponovo napada – ili oduševljava. Ovoga puta je to zbog nove seks igračke inspirisane mornarskom tematikom koja vas prati na plovidbu do neponovljivog zadovoljstva. Šta da vam kažemo kada je glumica uz fotografiju svog novog, verujemo, best selera napisala: “Ajme, druže.”

Dizajniran da stimuliše G tačku, što je mnogim ženama i dalje misaona imenica, njen novi vibrator pametno se zagreva na malo iznad telesne temperature kako bi povećao protok krvi, a samim tim i uzbuđenje, dok pomaže pri opuštanju mišića – što je, je li, ključ uspeha u dostizanju vrhunca. Sa 10 različitih načina vibracije koje stvaraju niz različitih senzacija, goop potvrđuje da ovaj fleksibilni alat “sarađuje” sa vašim telom i njegovim erogenim zonama kako biste maksimalno uživali.

Ono što definitivno moramo da spomenemo jesu komentari ispod ove objave – toliko oduševljenja nismo videli do sada! “Ti si luda i zato te volim”, napisala je producentkinja Alin Kešišian, dok je apsolutna pobednica ipak bila glumica Kejt Hadson koja je upotrebila stihove: “If the boat’s a rockin’, you know I’ll be knockin’'”, aludirajući na to da će i te kako biti deo ove (seksi) igre.

Foto: Profimedia, Instagram

Priredila: I. T.