Ova mlada glumica imala je najburniji ljubavni život u Holivudu i sada ga je ostavila za sobom

Glumica Mišel Vilijams je u 42. godini postala mama treći put, što ne bi bila naročita vest da nije reč o zvezdi sa verovatno najturbulentnijim ljubavnim životom u Holivudu. Nama najpoznatija iz serije Dawson’s Creeku, ona je nastavila da niže sjajne uloge. Vilijams je već mama 16-godišnje kćeri Matilde, koju ima iz veze s pokojnim kolegom Hitom Ledžerom, i dvogodišnjeg sina Harta, koga ima sa suprugom Kailom.

Glumica je ranije rekla kako joj majčinstvo i dalje pomaže da bude kreativna. “Ne postoji ništa što te više čini predanim stvaranju boljeg sveta od odgajanja sjajnog deteta. To je najveći kreativni čin. Najuzbudljiviji trenuci života i umetnosti su oni transcendentni. Imati decu je takva stvar. Kombinujete svoju DNK s nekim drugim da biste stvorili novi život”, zaključila je.

Vilijams ima puno pravo na ove reči, jer je odgovarajući DNK budućeg oca svoje dece tražila decenijama. Od početka njene karijere, sve oči su bile uprte najviše u njen ljubavni život. Prva poznata slavna veza ove glumice, nominovane za Oskara, počela je 1993. godine, iste godine kada je debitovala na televiziji u epizodi “Čuvara plaže”. Započela je vezu sa svojim partnerom Džeremijemm Džeksonom pošto su se upoznali na snimanju, ali su uspeli da drže vest u tajnosti skoro dve decenije. Džekson je konačno, 2011. godine, nazvao Mišel svojom „prvom zaljubljenošću“ u jednoj popularnoj radio-emisiji.

A ona je prvu pravu ljubav pronašla 2004. sa Hitom Ledžerom, dok su snimali romantičnu dramu Planina Brokbek. Dobili su ćerku Matildu 2005. i raskinuli dve godine kasnije. Ledžer je umro od slučajnog predoziranja drogom 2008. godine. „Nikada nisam odustala od ljubavi“, rekla je glumica za Vanity Fair 2018. razmišljajući o životu nakon smrti zvezde Mračnog viteza. „Uvek kažem Matildi: ‘Tvoj tata me je voleo pre nego što je iko pomislio da sam talentovana ili lepa ili da se lepo oblačim”. Ona je odlučila da ponovo pronađe ljubav šest meseci nakon što je izgubila Ledžera. Počela je da izlazi sa rediteljem Spajkeom Jonzom, ali je njihova veza bila kratkog veka.

Posle nekoliko godina samovanja, imala veze visokog profila sa uspešnim muškarcima kao što su glumci Kari Joji Fukunaga, Džejson Segel i Dastin Jellin, romanopisac Džonathan Safran Foer i finansijer Andrju Jomans.

Zatim se 2018. udala za kantautora Fila Elveruma, i to tajno. Ni to nije pomoglo, njihov brak se završio manje od godinu dana kasnije. Svega nekoliko meseci posle tog, poslednjeg raskida, Mišel Villiams se verila sa Tomasom Kailom. Još uvek su u braku, i dočekali su svoje prvo dete.

Tekst: Milica Đorđević

Foto: Profimedia