Ovo će biti serija godine: Ljubavna priča Džona Kenedija Mlađeg i Kerolin Biset uskoro na malim ekranima

Ljubav zlatnog para devedesetih će konačno dobiti priču kakvu zaslužuje.

Kada treba ispričati priču o trenucima koji su obeležili istoriju – niko to ne radi bolje od Rajana Marfija. On je u seriji “Američka krimi priča” maestralno ispričao priče o ubistvu italijanskog dizajnera Đanija Versaćea, kao i suđenje O. Džej Simpsonu koje je uzdrmalo javnost, a sedmog septembra imaćemo priliku da vidimo i šta se dešavalo iza zatvorenih vrata Ovalne kancelarije, između Bila Klintona i Monike Levinski.

Ovog puta, on želi da nam pokaže neku drugu priču. Ni horor priču, ni krimi priču – već onu najlepšu, ljubavnu. Poznati reditelj je najavio da uskoro počinje snimanje “Američke ljubavne priče” koja će u svom fokusu imati zlatni par devedesetih – Džona Kenedija Mlađeg i Kerolin Biset. Svako kome su ova imena poznata, zna da se njihova ljubav završila tragično, ali Marfi navodi da je želeo da istraži predivnu ljubav koja je zaintrigirala ceo svet. Serija će prikazati sve od njihovog upoznavanja, pa do tragične smrti u leto 1999. godine.

1995. sin Džona i Džeki Kenedi, Džon Mlađi zaprosio je Kerolin Biset koja je tada radila kao PR kompanije “Kelvin Klajn”. Ubrzo su postali jedan od najpopularnijih parova devedesetih, zbog čega je njihova veza konstantno trpela pritiske medija. Oboje su tragično poginuli u avionskoj nesreći 1999. godine, kada je Džon izgubio kontrolu nad avionom.

Tekst: Tamara Mladenović

Fotografije: Profimedia