Poznati reper Kanje Vest rešio je da promeni svoje ime, a evo kako će se od sada zvati

Kako Ye od Kanye?

Pored naravno, Dženifer Lopez i Bena Afleka, par koji je obeležio ovu godinu definitivno su Kanje Vest i Kim Kardašijan. Od Kanjea smo u poslednje vreme mogli da vidimo sledeće: kandidovanje za predsednika, navodnu vezu sa manekenkom Irinom Šajk, fazu da se u javnosti ne pojavljuje bez fantomke i još mnogo toga, ali ovaj put poznati reper je otišao korak dalje. 

On je u utorak podneo zahtev sudu u Los Anđelesu da promeni svoje ime u “Ye”, nadimak kojim ga porodica i prijatelji zovu već godinama. Kao povod, štiklirao je kućicu pored koje piše “privatni razlog”, a njegova molba i dalje nije odobrena, iako se očekuje da će biti. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by UPROXX (@uproxx)

U jednoj od epizoda “Keeping Up With the Kardashians” mogli smo da vidimo da je poznati par čak razmišljao i da tako nazove svog sina, ali su se ipak odlučili za biblijsko ime Psalm. Reper trenuno priprema album “Donda” koji bi trebalo da izađe do kraja godine. Album je dobio ime po njegovoj pokojnog majci koja je preminula 2017. godine usled komplikacija nastalih na operaciji liposukcije. 

Već neko vreme javnost spekuliše o mentalnom zravlju Kanje Vesta, a njegova supruga je na Instagramu napisala da on pati od bipolarnog poremećaja, ali je javnost zamolila da poštuje njegovu privatnost. Iako je u februaru podnela zahtev za razvod braka, američka rijaliti zvezda se pojavila na promociji njegovog novog albuma, a šta je on njoj na to poručio pročitajte ovde.

Tekst: T.M.

Fotografije. Profimedia, Instagram