Pravi razlog zbog kog Megan Markl nosi kamel

Sve smo saznali iz najnovijeg Netflixovog dokumentarca

TV događaj godine, ako ne i decenije – prvi deo Netflixovog dokumentarca “Hari i Megan” je konačno stigao.

U trećoj epizodi, govoreći o njihovoj prvoj kraljevskoj šetnji kao par u Notingemu u decembru 2017. princ Hari objašnjava da iako je dao sve od sebe da joj objasni šta je to podrazumevalo, “Deo za koji stvarno nisam znao šta da joj kažem je bilo je oblačenje”, na kraju nije uspeo.

Odevne kombinacije koje su nosile ženske članice porodice detaljno su ispitane u forenzičkim detaljima: Šta poručuju? Zašto su to izabrali? I sve sa očekivanjem da izgledaju i šik, elegantno, lepo i uglađeno, ali ne i previše pretenciozno glamurozno. Težak zadatak.

Razrađujući zamršenosti oblačenja kao člana kraljevske porodice, vojvotkinja otkriva kako je naišla na svoj prepoznatljiv stil prigušenih tonova kamel, bež i braon boje. „Bilo je razmišljanja o tome“, objašnjava ona. „Po mom shvatanju, nikada ne možete da nosite istu boju kao Njeno Veličanstvo ako postoji grupni događaj, ali takođe ne bi trebalo da nosite istu boju kao drugi stariji članovi porodice. Osim protokola, postojao je i više relativan razlog zašto je odabrala te ne-boje: htela je da se uklopi.

„Da bih mogla da se uklopim, Ne smem da se ističem. Ne postoji opcija da se pridružim ovoj porodici i da pokušavam da ne učinim sve što mogu da izgledam kao deo nje. Ne želim da ih osramotim “, kaže ona.

Ukoliko žudite za detaljima iz života kraljevske porodice u interpretaciji Megan Markl, nemojte da gubite vreme, već pravac Netflix kako biste osim ovog detalja saznali i mnoge druge.

Tekst: A. N.

Foto: Profimedia