Pre i posle: poznati i plastične operacije

Da li vam se ikada desilo da listate stare slike koje poznati neretko objavljuju na društvenim mrežama i da potom budete ubeđeni da je neko od njih imao neki estetski zahvat na svom licu? Naravno, istina je da su mnoge slavne ličnosti redovno posećivale plastičnog hirurga, ali samo neki od njih su otvoreni kada pričaju o svojim avanturama u ovom polju. Oni drugi, koji ne žele da nam daju tačan odgovor, navode nas da se zauvek pitamo – da li je to plastična operacija ili su oni majstori konturisanja? 

Činjenica je takođe da čim zakoračite u Holivud i postanete slavno ime imate pristup najboljim plastičnim hirurzima na svetu, od kojih većina spretno uređuje lica zvezda, popravljajući i one najmanje nedostatke. Implanti na bradi, manji nos, podizanje lica, fileri u usnama i slično samo su neke ostvari koje slavne ličnosti konstantno rade, priznali oni to ili ne. 

U našoj galeriji možete pogledati slike trideset slavnih ličnosti za koje verujemo da su operisali neki deo svog lica. Naravno, mi ih ne osuđujemo, šta god bila njihova istina.