Raznežili smo se: Verenik Britni Spirs uputio najslađu poruku za njen 40. rođendan

Britni Spirs je 2. decembra proslavila 40. rođendan (kako vreme leti!), a osim jubileja, to je bio i dan kada je pevačica zapravo mogla da proslavi mnogo toga. Najvažnija je svakako novoosvojena sloboda, ali tu su i njena omiljena sezona praznika, kao i nedavna veridba. Najiskrenije se nadamo da za našu omiljenu tinejdž zvezdu zaista sve kreće nabolje i da je pred njom najzad lep, ispunjavajuć i radostan period. 

Sem Asgari, njen verenik, odveo ju je na tajanstveno putovanje, ali to nije jedina slatka stvar koju je priredio svojoj budućoj supruzi. Fanovi ovog para širom sveta raznežili su se zbog predivne poruke koju joj je uputio uz zajedničku fotografiju koju je objavio na svom Instagram profilu:

“Zovem te Lavica jer se divim tvojoj nemilosrdnoj snazi, inspirisan sam tvojim prelepim srcem, slavim tvoj osmeh koji osvetljava moj svet. Svaki dan ti je rođendan kraljice moja. Srećan prvi rođendan mojoj ženi.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sam Asghari (@samasghari)

Ovo je definitivno najslađa stvar koju smo u poslednje vreme pročitali i koja nas je navela da verujemo da je srećan kraj, kako u ljubavi, tako i u životu, zaista moguć. Doduše, možda je bolje reći – srećan život. Još uvek nije vreme za kraj.

Foto: Profimedia, Instagram

Priredila: Ivana Tomić