Šta znamo o Nikoli Pelc – nevesti Bruklina Bekama

11. jula zvanično su potvrđene glasine o budućem venčanju Bruklina Bekama i njegove devojke Nikole Pelc.

Par je u vezi manje od godinu dana, ali već je spreman na ozbiljniji korak.

Nikola Pelc je američka glumica koja je u januaru napunila 25 godina. Rođena je u porodici industrijskog milijardera Nelsona Pelca. Međutim, prema izvorima bliskim paru, oni će potpisati bračni ugovor da bi unapred rešili sve vrste finansijskih pitanja. Prema samoj Pelc, odrastala je kao apsolutno obično dete, koja je bila najmlađa u velikoj porodici i koja je morala da se bori za pažnju svojih roditelja. U isto vreme, Nikola je od malih nogu znala da želi da bude glumica – igrala je u pozorištu čak i u školi, a već sa 11 godina glumila je u komediji „Usijani komšiluk“, u kojoj je Deni de Vito bio njen partner na setu i Metju Broderik. Prvu popularnost Pelc je stekla 2013. godine, kada je glumila u dramskoj seriji „Bejts motel“, u kojoj je učestvovala do 2015. godine. Tada se u njenoj karijeri dogodio Transformers – u poslednja dva dela (2014. i 2017.) glumila je ćerku glavne junakinje.

Ovo je bila prekretnica, zahvaljujući kojoj su je primetili u Holivudu i upisali u red mladih i perspektivnih zvezda. Njeno poslednje delo je film „Beyond the Line“, koji je sada u fazi predprodukcije. Pelc takođe glumi u spotovima – njen portfelj uključuje saradnju sa Zejnom Malikom i Majli Sajrus. Naravno, fanovi mlade glumice uvek su se interesovali za njen lični život. Pre veze sa Bruklinom Bekamom, upoznala se sa Anvarom Hadidom, bratom Điđi i Bele Hadid. 2017. godine se čak pričalo o njihovoj veridbi, ali par je raskinuo. Pažljivi fanovi takođe primećuju da Nikola Pelc jako voli decu i provodi puno vremena sa porodicom. To je usput, ujedinjuje sa Bruklinom, za koga je porodica takođe važan deo života.

Stil Nikole Peltc je drzak i provokativan. Voli crnu, lateks i mini dužinu, ponekad eksperimentiše sa leopardom i često nosi visoki rep, kao što su to radile devojke 1990-ih.

foto:vogue.ua