Sve boje izazova: Oktobarsko izdanje magazina GRAZIA je u prodaji!

Sloboda. Živi, spontani, divni trenutak ili samo nedosanjani cilj s one strane obećane zemlje? A može li slobode biti previše? 

Gost Grazie je Božo Vrećo, jedinstveni umetnik na Balkanu. On i ona u jednom telu, priča nam o tome kako se granice ne moraju uvek pomerati, već se naprosto mogu brisati.

U temi broja, istražujemo obrnuti fenomen, virus tihog otkaza, oličen u paradoksalnom buntu skrštenih ruku. Italijanska književnica Rozela Postorini nam iz prve ruke objašnjava  kako je  izgradila lik svoje junakinje, “ni heroine ni antiheroine” inspirišući se stvarnom ženom iz  Hitlerovog štaba.

Šta se dešava kada bogati i uspešni pomisle da mogu da rastežu svoju moć preko svih granica? Pa, ulete u književnu sudbinu američkih Glembajevih, koje ovoga puta piše porodica palog holivudskog”anđela” Armija Hamera. O glorifikaciji slobode govore i horde mitskih zveri, primećene u nekoliko svetskih metropola, ali nemaju veze sa Dosijeom Iks nego sa težnjom mode da nadahnuće, ali i  upozorenje potraži u kulturnom nasleđu civilizacije. 

Redakcija magazina GRAZIA

Tim:

Fotografije: Ari Seg
Stajling: DAVOR JELUSIC
@liganord @mmgartist
Šminka i frizura: Dani Rull for DIOR makeup
Model: BARBARA @blowmodels
Asistent stiliste: María Lodewyckx Hardy

Model nosi:

Mantil-haljinu Giada
Čarape Falke
Čizme Casadei