Tajni poslovi slavnih ličnosti

Iako deluje da mnogi poznati zarađuju samo na svom postojanju, situacija uopšte nije takva. Evo čime se neki od njih zaista bave

Kada razmišljate o sjaju i glamuru života slavnih, retko razmišljate o tome da želite nešto više na svom tanjiru. Život u štampi, događajima i afterpartijima pomislili biste da neće ostati vremena za bilo šta drugo. Ali za neke od njih, jedan talenat nije dovoljan, bilo da se radi o glumi, pevanju ili plesu, izgleda da neki prosto ne mogu da ispune svoj dan.

Svako od nas je barem jednom pomislio da mu treba još jedan posao kako bi mogao da odgovori na sve izazove današnje finansijske situacije u svetu, pa nije ni čudo što su se neki poznati odlučili na isti korak. Takođe biste pomislili da bi pojavljivanje u filmovima i televizijskim emisijama sa visokom zaradom ili izdavanje albuma nagrađenih Gremi nagradama bilo dovoljno da se zvezde zaokupe, ali na kraju krajeva, te stvari se ne dešavaju preko noći tako da neki od njih su smislili način da ostvare dodatnu zaradu.

U galeriji pogledajte svih 17 biznisa koje vode poznate ličnosti.

Tekst: A. N.

Foto: Profimedia