U FOKUSU

Treći javni date: Kajli Džener i Timoti Šalame više ne skrivaju romansu

Par se pojavio na US Openu i gledao meč između Novaka Đokovića i Danila Medvedeva.

Već nekoliko meseci nagađa se o vezi najčudnijeg celebrity para u istoriji celebrity parova, koja je konačno potvrđena – prvi put pre nedelju dana na rođendanskom koncertu Bijonse, nekoliko dana kasnije na Nedelji mode u Njujorku i juče na finalnom meču US Opena između Novaka Đokovića i Danila Medvedeva.

Iako je Novakov meč pratila garnitura holivudskih parova, Nikol Kidman sa suprugom Kitom Urbanom, Metju Makonahi i Kamila Alveš, Sting sa Trudi, Timoti i Kajli izazvali su najveću pažnju, a njihove fotografije sa sportskog događaja svet su obišle brzinom svetlosti.

Kajli i Timoti su ceo meč pratili zagrljeni, izgledajući kao da im je konačno laknulo što se više ne skrivaju – influenserka i bjuti mogul držala je glavu na glumčevom ramenu i nameštala mu kosu, a on ju je grlio oko struka i strastveno ljubio.

Iako važe za čudan par, a da niko zapravo ne može tačno da kaže šta je to čudno u vezi sa njima, Timoti i Kajli imaju više sličnosti nego razlika – gotovo da su istih godina (ona ima 26, a on 27), mladi su, bogati i uspešni –  on je jedan od najtraženijih glumaca današnjice, a ona jedna od najmlađih milijarderki na svetu, privrženi su porodici, vole da se zabavljaju i uživaju u modi, plus – u ovom trenutku oboje sarađuju sa vodećim modnim brendovima.

Kad je ljubavna istorija u pitanju, Kajli iza sebe ima dugu vezu sa reperom Trevisom Skotom, sa kojim ima dvoje dece, a Timoti je bio u vezi sa Lili Rouz Dep i navodno Lurd Čikone, Madoninom ćerkom. 

Tekst: J. M.

Fotografije: Profimedia, Instagram