U FOKUSU / U fokusu

U fokusu

Da li su Deva Kasel i Luka Salandra novi Monika Beluči i Vensan Kasel?

Od trenutka kada je Monika Beluči otkrila svoju stariju ćerku, Devu Kasel, koju deli sa glumcem Vensanom Kaselom, mlada manekenka privukla je pažnju mnogih dizajnera – poput Dolce&Gabbana-e, ali i celokupne javnosti.

Paralelno sa modeling karijerom, Deva neguje i svoj ljubavni život, sa manekenom Lukom Salandarom. Istog francusko-italijanskog porekla, istih profesija i interesovanja, par je tek od nedavno počeo da se pojavljuje zajedno u javnosti, uprkos stažu veze od dve godine.

Deva i Luka nemaju ambicija ni ka iskazivanju ljubavi na društvenim mrežama, pa kod Deve nećete naći ni jednu zajedničku fotografiju na Instagramu, dok Luka povremeno otkrije neki zajednički trenutak.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luca (@lucasalandra)

Nakon završene srednje škole, Deva je za Vanity Fair izjavila želju za putovanjem u Njujork zajedno sa svojim dečkom. „Pauziraću godinu da bih odlučila šta je ono što zaista želim. Kada sam bila mlađa, nisam želela da snimam filmove. Taj posao mi se uopšte nije dopadao. Sve ozbiljnije počinjem da razmišljam o tome, ali polako. Roditelji me savetuju i podstiču me da donosim sopstvene izbore”

Nepotrebno je reći koliko Deva podsća na svoju majku, ali da li su Deva i Luka nov omiljen par koji su godinama bili Monika i Vensan? Proverite u galeriji!

Foto: Profimedia, Instagram