U FOKUSU / U fokusu

Da li su Selena Gomez & Nikola Pelc nove Viktorija Bekam & Eva Longorija?

Kažu da nije bitno ono što znate već koga poznajete, a kada je vaš poštanski broj 90210, vaša mreža prijatelja postaje mnogo intrigantnija.

Zaista, Holivud je poznat po stvaranju najneverovatnijih prijateljstava, a najnovije koje je izazvalo naše interesovanje je prijateljstvo Selene Gomez i Nikole Pelc Bekam.

Iako nikada nismo ni pomislili da ćemo koristiti njihova imena u istoj rečenici – sem u onoj „obe su se zabavljale sa Džastinom Biberom“ – čini se da je ovo selebriti prijateljstvo prešlo sa nule na beskonačnost.

Kako je sve započelo

Još u novembru, Selena i Nikola lansirale su svoje novo prijateljstvo na girls night-u povodom objavljivanja Seleninog dokumentarca My Mind And Me. Tematski pidžama party bio je upotpunjen ružičastim pidžamama, cozy selfijima i zadivljujućom hranom u režiji Bruklina Bekama. Čini se da se prijateljski par od tada veoma brzo zbližio.

Zajedničke tetovaže

Da, dobro ste pročitali, Selena i Nikola već imaju iste tetovaže. Na proslavi nove 2023. godine, koja se odigravala na privatnoj plaži, nove najbolje drugarice nosile su uparene Valentino mini haljine – i uparene tetovaže „Angel“ na unutrašnjim stranama ruku.

U narednim danima, i Selena i Nikola su na Instagramu delile epizode ​​svojih novogodišnjih aktivnosti, uključujući provod na privatnoj jahti sa Bruklinom i Seleninom prijateljicom Rakel Stivens.

Ni Selena ni Nikola nisu otkrile kako je došlo do prijateljstva – koje je svakako novijeg datuma jer je slavna pevačica bila primetno odsutna sa Nikolinog i Bruklinovog raskošnog venčanja u aprilu 2022. – međutim, sasvim je jasno da je Selena sada počasni član Pelc klana.

Bilo kako bilo, nema sumnje da je na pomolu jedno dugogodišnje selebriti prijateljstvo, baš onakvo kakvo imaju Viktorija Bekam i Eva Longorija.

Foto: Profimedia, Instagram

Tekst: T.M.