U FOKUSU / U fokusu

U fokusu

3-godišnja ćerka Kloi Kardašijan poseduje torbu vrednu 4000 dolara

Koliko su deca Kardašijan porodice moderna, tome govore u prilog i bredirani komadi koje poseduju praktično od rođenja. Prateći stope poznatih mama, devojčice već sa skoro 3 godine umeju da razlikuju modne dizajnere ali i da izraze želju koju torbu iz najnovijih kolekcija žele da imaju.

Malena Tru, trogodišnja ćerka Kloi Kardašijan, vlasnica je zanimjivog primerka ultrapopularne torbe, sa potpisom Judith Leiber. Ovaj brend poznat je po svojim neobičnim modelima tašnica – poput hrane, telefona, zvezda, životinja… koje krase detalji u vidu šarenolikih, svetlucavih kristala.

Tru je pozirala svojoj mami u preslatkom outfitu, koji se sastojao iz krem džempera uparenog sa Nike patikama, i pink mini suknje sa šljokicama. Ipak fokus je bio na Judith Leiber torbi u obliku krofne sa “prelivom od jagode” kristalima, koja vredi neverovatnih 4,195 dolara.

Sa identičnom torbom viđena je u decembru prošle godine i njena rođaka Nort Vest, kojoj mama Kim Kardašijan izgleda ispunjava apsolutno svaku želju, uključujući i kolekciju ovih slatkih torbica. Pa tako Nort pored torbe-krofne, ima i jednu u obliku pice u vrednosti od 5,695 dolara, ali i u obliku pepeljugine kočije (u istoj vrednosti).

Atraktivne torbice Judith Leiber obožavaju i ostale članice Kardašijan porodice. Favorit Kris Džener je tašnica u obliku crne mačke, dok Kim ima nekoliko – u obliku pomfrita, hot-doga i kriške limuna. Šik estetici nisu odolele ni ostale zvezde poput Bijonse, Blejk Lavli, Paris Hilton…

Kako ih sve ove dame, počev od Tru Tompson, nose, pogledajte u našoj galeriji.

Foto: Instagram

Priredila: T.M.