U FOKUSU / U fokusu

U fokusu

Emili Ratajkovski i Pit Dejvison prvi put zajedno u javnosti

Čini se da su Pit Dejvison i Emili Ratajkovski zvanično par. O njihovom odnosu šuška se još od početka novembra, ali su se komičar i manekenka sada pojavili prvi put u javnosti.

Posetili su utakmicu New York Knicksa u Medison Skver Gardenu, gde su imali najbolja mesta u prvom redu, a sedeli su pored još jednog komičara – Bena Stilera. Iako nisu razmenjivali nežnosti na javnom mestu, činili su se bliskim – razgovarali su, šaputali, smejali se i to sve vreme tokom utakmice.

Fotografija para izašla je čak i na službenoj Instagram stranici New York Knicksa

Pre nego što su ušli u vezu. Pit i Emrata su bili dobri prijatelji, a tek od nedavno su oboje singl. Komčar je “šetao” neke od najlepših žena na svetu, među kojima su, svojevremeno verenica – pevačica Arijana Grande, zatim glumice Kejt Bekinsejl, Margaret Kvali i Fibi Dajnevor, tu je i  Kaja Gerber, ali i žena sa kojom se činilo da će veza potrajati – Kim Kardašijan.

Što se tiče Emili, nedavno su je povezivali sa glumcem Bredom Pitom, a ove godine se razvela od producenta Sebastijana Ber-Maklarda (razlog je, navodno, njegovo neverstvo), sa kojim ima jednogodišnjeg sina Silvestera.

Tekst: J. M. 

Fotografije: Profimedia, Instagram