U FOKUSU / U fokusu

Evo šta Gvinet Paltrou misli o vezi Dženifer Lopez i Bena Afleka

Kada je u pitanju veza Dženifer Lopez i Bena Afleka, ruku na srce, najmanje je bitno šta misli javnost – dok su neki potpuno oduševljeni ovom “podgrejanom” ljubavlju, neki prevrću očima na svako njihovo pojavljivanje koje izaziva ogromnu pažnju. No, mnogo je značajnije dobiti blagoslov od bivših partnera, što se fenomenu Benifer desilo već dvaput, doduše, oba puta od strane Benovih partnerki. 

Nakon što su mediji počeli da šuškaju o obnovljenoj romansi, a paparaci da beleže sve više i više fotografija starog-novog para, Dženifer Garner, sa kojom je Ben bio u braku od 2005. do 2018. i sa kojom ima troje dece, odmah je izjavila kako ga podržava jer mu želi ono što je najbolje za njega. Uz to, daleko joj je važnija sreća njene dece koja nije nimalo ugrožena budući da je Ben divan otac.

Drugi blagoslov stiže i od strane Gvinet Paltou sa kojom je Ben sa pauzama bio u vezi od 1997. do 2000. godine, nakon čega je i počeo da se zabavlja sa Džej Lo. 

Naime, nakon što se Benifer par pojavio na crvenom tepihu prvi put od 2003. godine, na Filmskom festivalu u Veneciji, sva pažnja medija bila je usmerena na njih, a naročito na poglede i poljupce koje su razmenjivali i koji ukazuju na to da im ovoga puta odlično ide, uprkos onima koji i dalje sumnjaju u to da je njihova ljubav iskrena. 

Marijel Hen, koja je bila zadužena za predivna izdanja sa crvenog tepiha pevačice i glumca, na svom Instagram profilu je objavila fotografije para ispod kojih je, na opšte oduševljenje javnosti, osvanuo i komentar koji je ostavila Gvinet, a koji kaže: Okej, ovo je slatko.

Gvinet je dobila nekoliko odgovora na svoj komentar koji su mahom bile poruke oduševljenja što je ispala takva carica i “odobrila” vezu svog bivšeg, dok je bilo i onih koji su je pitali da li je ozbiljna i da li joj Ben nedostaje.

Uglavnom, Gvinet je rekla svoje.

Foto: Profimedia

Priredila: I. T.