U FOKUSU / U fokusu

U fokusu

Kad se sretnu bivša i sadašnja žena – kako to izgleda u slučaju Orlanda Bluma

Zajednička fotografija bivše i sadašnje žene nekog holivudskog glumca retka je pojava u celebrity svetu. I zato su slike Kejti Peri i Mirande Ker, sadašnje i bivše partnerke Orlanda Bluma, obišle svet brzinom svetlosti i postale tema broj jedan svih medija.

Pevačica i manekenka srele su se na dodeli dvadesetoj G’Day USA Arts gala večeri u Los Anđelesu, koju organizuje udruženje američkih Australijanaca, a gde im se odaje počast za doprinos i uspeh u američkom šou-biznisu. Ovogodišnja manifestacija bila je u znaku Olivije Njutn-Džon, koja je preminula krajem prošle godine.

Kejti i Miranda nisu izgledale srdačno samo na crvenom tepihu, dok su pozirale radoznalim fotoreporterima, već i na samom događaju. Naime, Miranda je bila jedna od dobitnica nagrade te večeri, a upravo joj je Kejti dodeljivala priznanje.  

Obe su izgledale gala, u skladu sa večerom: Peri je odabrala raskošnu metalik suknju u kombinaciji sa topom od istog materijala, a Miranda je obukla elegantnu belu haljinu bez rukava.

A da su bliske, prvi put je otkrila australijska manekenka, koja  je bila u vezi sa Orlandom od 2010. do 2013. godine i sa kojim ima jedanaestogodišnjeg sina Flina, u šouu Dru Barimor 2020. godine, otkrivši da su oni prava moderna porodica.

Deo te porodice je i Mirandin sadašnji suprug Evan Spigel, za kojeg se udala 2017. i sa kojim ima sinove Harta i Majlsa.

I Kejti i Orlando imaju decu – njihova ćerka Dejzi rođena je 2020. Pevačica i glumac počeli su da se zabavljaju 2016, a verili tri godine kasnije.

Tekst: J. M. 

Fotografije: Profimedia, Instagram