U FOKUSU / U fokusu

Kraljevska porodica podelila retke fotografije u znak sećanja na princa Filipa

Kraljevska porodica je 9. aprila objavila da je preminuo vojvoda od Edinburga.

Sahrana princa Filipa održana je 17. aprila u dvorcu Vindzor i bila je kraljevska, ali ne i državna – nije bilo javnog ispraćaja od vojvode od Edinburga. Ovo je bila želja princa Filipa.

Kraljevska porodica nastavlja da tuguje za voljenim članom porodice, deleći sa svetom lepe uspomene na princa Filipa na Instagramu. Tako je Bakingemska palata objavila dirljivu sliku kraljice i vojvode od Edinburga, koji su na fotografiji okruženi sa njihovih sedam praunuka u zamku Balmoral. Slika datira iz 2018. godine, a snimila ju je vojvotkinja od Kembridža.  

Svi članovi kraljevske porodice nastavljaju da odaju počast princu Filipu. Princ Čarls se obratio javnosti nakon smrti svog oca i podelio porodične fotografije i sećanja na njega. Princeza Ana, princ Endru i princ Edvard takođe su objavili fotografije i napisali dirljive reči u znak sećanja na princa Filipa. Prinčevi Vilijam i Hari dali su izjave u kojima su podelili svoja sećanja na svog pokojnog dedu: vojvoda od Kembridža odao je počast „velikom čoveku“, a princ Hari je zabeležio njegov optimizam, sjajan smisao za humor i veštinu u roštiljanju. Princeza Eugenia, takođe je na svom nalogu na Instagramu objavila objavu u kojoj je obećala da će se brinuti o svojoj baki Elizabeti.

Kakve su porodične fotografije podelili članovi kraljevske porodice u čast princa Filipa pogledajte u nastavku.

Instagram